Bebek İkinci El Dolabımı boşaltıyorum..çok uygun fiyata hepsi marka....kızlar için

çoğu markadır arkadaşlar. kanz mothercare azizbebe lcw wenice
fiyatlara gelince toplu alımda 30 tl elden teslim olur istanbul için.ya da en uygun kargo ile gönderilir.parça isterseniz parçası 2.5 tl olur. ayları genelde 3-6 ay. bazıları 6-9 ay sormak istediğiniz birşey olursa bana yazabilirsiniz.

ayrca buraya resim eklemediğim bir çok kıyafet çorap vs göndereceğim. maksat elden çıksın.

kızıma uysaydıı kaçırmazdım fiyatları çok uygun üstelik marka olmasına rağmen hayırlı satışlar cnm.

cnm 6-9 ay hangileri resim koyabilirmisin ben alıcı olabilirim 4 aylık kızım varr benimde ...

boludayım cnm kargoyu karşılarımmm. Ptt kargo uygunn fiyatı söylersen sevinirim.

toplam 20 tl olur canım son gönderdiğim hariç eğer onu da istersen 5 tl de onu veririm.. kargo en fazla 6,5-7 tl ptt kargo ile geçen ay göndermiştim birisine hediye ordan biliyorum.

boludayım cnm kargoyu karşılarımmm. Ptt kargo uygunn fiyatı söylersen sevinirim.

dün açtığım başlıklarda kışlık astronot mont ve adidas ayakkabı da var eğer istersen onlara da bak derim kaçırma çok uyguna vericem onlarıda ilk sen yazdığın için sana söyliyim dedim. geçen seneki ilanlara baktım 50 lira falan diyolardı. çok az kullanıldı kışın çocuğu dışarı çıkarmadım ki doktordan doktora toplasan 5 kere giymemiştir.

canım henuz bebegım dogmadı ama cooooooooooooooook fazla elbsemız var
elden cıkarmka ıstedıgn baska bseyler varmı :)

Yeni dogdugunda giyebilecegi seyler var. Istersen resimlerini koyarim. Hepsi tertemiz ve yeni. Giydirmediklerim bile var. Benim kiz biraz fazla uzadi ilk haftada da:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…