Dokunmatik sorunu ?

tse

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2015
1.374
1.266
133
37
Yeni telefon aldım of iki hafta geçmedi , ilk içindeki şarj aleti algılamadı bende eski kullandığım başlıkla denedim oldu .Yenisi talep ettim geldi bi gün sonra telefonumun dokunmatiği dondu .Çalışmıyor çıkarıp taktım , denedim düzeldi yine aynı.Sonra fabrika ayarlarını sıfırladım tam göndercekken sıfırlayım içinde bişey kalmasın dedim bu kez olduu..Ee şarja taktım yine aynı sorun ??? Garantiye göndersemde off geç gelecek napacağım şarja takınca sıkıntı bazen voltajdan kaynaklı elektronik cihazlar arıza verebiliyomuşş .Yazılım şartmış..Ama düzeliyor sonra şarjı takınca aynı oluyo yeni şarj aleti bide..Ne kaaaaa şansız bi bağyanımmm.Elimi attığım elimde kalıyor bunlar hep nazar napacağım ya garantiye evresim hiç yok sabırsızımm ..

Garantiye göndermekten başka çaren yok ki. Cidden sıkıcı bir durum ya

Samsung not 4 niye böle oldu şarjı takınca oluyor.

yaa ben aslında samsung ları sevenlerdenim fakat bazı tlf larda bu tür sorunlar çıkabiliyo malesef..
garantiye göndermelisin canım başka seçenek yok gibi..

yaa ben aslında samsung ları sevenlerdenim fakat bazı tlf larda bu tür sorunlar çıkabiliyo malesef..
garantiye göndermelisin canım başka seçenek yok gibi..
of ya gitti mi gelmiyo hemen canım bende samsungcuyum niye böle oluyo ya şarja takmasam sıkıntı yok

telefonu alalı 2 hafta olmuş daha
size arızalı gelmiş zaten.
bence aldığınız yere götürün yenisiyle değiştirmesini söyleyin.

Reactions: tse
Şanssız bir bağyan olmanızla ne ilgisi var, elektronik alet bu seri bozuktur, vs denk gelmiştir.

Vatadan aldım ..Şarjla alakalı arada çıkıyromuş böyle sorunlu cizhazlar şansıma bakar mısn

Ben 3 yildir kullaniyorum cok sukur sarjla alakali bir sorunla karsilasmadim. Akrabalarim da ayni sekilde. Vatani zaten pek kimse tavsiye etmiyor.. insallah yenisini yollarlar..

Ben 3 yildir kullaniyorum cok sukur sarjla alakali bir sorunla karsilasmadim. Akrabalarim da ayni sekilde. Vatani zaten pek kimse tavsiye etmiyor.. insallah yenisini yollarlar..
Aradım konuştum..Yazılımsal hata yazılım yüklenmesi gerekmiş.Bundan önceki telefonum S3 tü teknosadan aldım hiç sorun çıkmamıştı..Bidaha vatana nayır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…