Evet çocuk kilidi var benimkide dokunmatik ben seviyorumBenim camasir makine. Dokunmatik. Ve daha gecen gun keske dokunmatik almasaydim sunj dedim. Elim degse dut duuttt bjsiler oluyor. Cocuk olunca napcam bilmiyorum . Cocuk kilidi falan vardir heralde.
Birde yine daha cok yeni konusu gecti. Garantileri bitip bozulduktan sonra yaptirmak istedigimozde bu tarz full elektronik aletlerin yazilimlari oluyomus ve cok pahali oluyomus. Biraz daha manuel olmasi belki de en iyisi. Yine dee cok bilgi sahibi degilum bildiklerim bunlar
Birşey olmaz ya bence çok hoş keyfini sürBende bi vay be dedim de direk Türk mantigi bu isinir tusuda calismazdokunmatik telefonlar gibi ilk ciktiginda bu hemen bozulur demisligimiz vardi. Hicte kullanan yok etrafimda Cocuk kilidi falan oluyor da sanki birden kapanacakta bozulursa basacak tus bulamicam gibi bir his
E ama biraz oyle. Telefon tutukluk yapinca sarjini cikar tak tamam. Bi sekilde dokunup yapacagimiz bisiler oluyor . Peki firinjn nesine napcaksinizBende bi vay be dedim de direk Türk mantigi bu isinir tusuda calismazdokunmatik telefonlar gibi ilk ciktiginda bu hemen bozulur demisligimiz vardi. Hicte kullanan yok etrafimda Cocuk kilidi falan oluyor da sanki birden kapanacakta bozulursa basacak tus bulamicam gibi bir his
Fişini cikartip üfleyip geri takarim olmadiE ama biraz oyle. Telefon tutukluk yapinca sarjini cikar tak tamam. Bi sekilde dokunup yapacagimiz bisiler oluyor . Peki firinjn nesine napcaksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?