Döküm Tencere Tava

TugceErdi

Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
34
11
8
34
Berghoff markasindan almakta kararli durusum vardi görünüm olarak güzeller özelliklerini araştırdım, Döküm alüminyum ve döküm demir olanlari var bunlarin arasindaki fark ne bilenler yardımcı olabilirmi birde Hic aklımda yokken hecha diye bi marka da duydum daha uygun fiyatli yerli üretim diye biliyorum (yanlis biliyor olabilirim).Berghoff alsam ürünü aldıktan sonra problem yasarsam firmaya ulasabilirmiyim soru isaretlerim olduğundan hecha markasinami yonelmeliyim yada hangisi daha kaliteli =/ fikirlerinizi almalıyım .

Merhaba döküm demir'in daha kaliteli ve sağlıklı olduğunu söylüyorlar o yüzden piyasayı iyice araştırdım lavashop diye bir site var oradan döküm tencere ve tava aldım ürünler 3 gün sonra elime ulaştı döküm demir olduğu için ağır ama çok kaliteli, fiyatları da piyasaya göre daha uygun. Tavsiye ederim

Tesekkur ederim.kac gündür araştırıyorum, dediginiz gibi döküm demir daha sağlıklıymıs berghoff'un döküm demir olan tek Neo serisi fırına girme özelliği de var onu düşünüyorum, sizin dediginiz markayı duymamistim orayada bakıp 3marka arasından alıp bu işin içinden çıkmam lazım ne kadar zor şeyler bi tava tencere secemedim:)

Döküm demir kesinlikle çok daha sağlıklı. yaklaşık 1 yıl önce hecha ızgara tava aldım ve hala kullanıyorum çok memnunum. çok kısa sürede yüksek sıcaklığa çıkabiliyo. en sevdiğim özelliği de bu :)

ben de hecha kullanıyorum. gözüme hem çok modern geliyo hem de harika et pişiriyoo :) fiyatları da döküm demir ürünlere göre gayet uygun. tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…