Doğal Saç Bakım Kürleri dökülme ve saç bakımı için GAZYAĞI...

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

LatEtiCin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2010
6.388
6
0
Konya
MERHABA ARKADAŞLAR

SAÇINIZDAKİ DÖKÜLME ÇOKSA RAHATSIZ EDEN SEVİYEDEYSE,SAÇLARINIZA BAKIM YAPMAK İSTİYOSANIZ GAZYAĞI ALIN SAÇLARINIZIN DİBİNE VE TAMAMINA SÜRÜN 1-2 SAAT BEKLETİN NE DÖKÜLME KALIYOMUŞ NE BİŞEY..AYRICA DA BAKIM YAPIP SAÇI ÇOK GÜZEL Bİ FORMA KAVUŞTURUYOMUŞ..

YAŞLI Bİ TEYZEMİZ VAR SAÇLARI ÇOK GÜZEL CİLDİ DE ÇOK GÜZEL..HİÇ YAŞINI DA GÖSTERMEZ.

O SÖYLEDİ GEÇENLERDE MAŞALLAHI VAR SAÇLARININ..NE ZAMAN DÖKÜLSE GAZYAĞIYLA MASKE YAPARMIŞ BİLMİYODUK ÖĞRENDİK..HEMEN KESERMİŞ DÖKÜLMEYİ ANINDA...

BEN DE YAPICAM DÖKÜLMEM ÇOK YOK AMA AYNI ZAMANDA HARİKA Bİ BAKIM YAPTIĞINDAN DOLAYI AYDA 1-2 KEZ YAPICAM..

İNŞ.FAYDALI OLUR

.....HERKES BİTE İİ GELDİĞİNİ BİLİO ARKADAŞLAR AMA DÖKÜLMEYE DE İİ GELDİ KENDİ ADIMA....SIK SIK YAPILCAK BİŞE DEİL ZATEN DÖKÜLME ÇOK OLDUĞUNDA SADECE.....

Son düzenleyen: Moderatör:
bugün yaptım ve işte sonuçlar..

10-15 tel dökülen saçım 5-6 tel döküldü anca

saçım çok parladı

ve yumuşacık oldu

ama gazyağı ağır kokuyooo:2:

sürdükten sonra bekletip yıkıyorsun anladığım kadarıyla???yoksa saçta mı kalıyor? :1rolleyes:

bence saçma bi düşünce.
olur mu öyle şey bildiğimiz gaz yağından bahsediyoruz dimi ????
ben kullanmıştım küçükken (bit için) hatırlıyorum saçlarımı kazık gibi yapardı.
şaştım kaldım valla, öyle her duyulan şeyin de saça uygulanması taraftarı değilim.

ben yaptım gayet gusel oldu..kazık gibi yapıp yapmaması deil konu cnm dökülmeden bahsediyorum ama zaten saçımı sertleştirmedide zaten yağ olduğu için saça sürerken bile akıp gidio saçın arasından

yıkadıktan sonra da gayet yumuşak oluo seninki bozuktu galiba..nasıl kazık gibi oldu anlamadım ya da gazyağı değildi

eda özerkanında gazyagıyla saclarına maske yaptıgını okumustum bi röportajında.
yanlız cok agır kokmaz mı ya ? denedinizmi ?

evet cnm ağır kokuyo ama kökleri güçlendiriyomuş..

hep değil arada bir yapılabilir işte.dökülme döneminde yoksa evet ğır bi kokusu var

Yıllar önce saçında bit olan bir arkadaşım bi kaç hafta içinde saçları birden uzadı kabardı ve sıklaşmıştı. hala hatırlıyorum çünkü saçlarına ne şekil vereceğini şaşırmıştı kız.. saçları kalın telliydi ama iddialı değildi.. bu gazyağını kullandığını söylemişti o zaman..hiç denemedim ve denemeye korkarım herkeze faydalı olurmu bilmiyorum çünkü ama o kızda bu formül tutmuştu:)

saçta egzama için bi yerde gaz yağı duymuştum:uhm::uhm: dipleri yakmasın:uhm::uhm::sm_confused::sm_confused:

Haftada kac kez yapiyordu o arkadasin cnm ? Bide ne kadar bekletiyordu sacinda.. ?

Arkadaşlar Selamlar ;

saçlarımı yıllardır uzatamıyorum ince telli dökülüyor ve bir sürü sıkıntım vardı; ama inat ettim ve bir çok yöntem denedim.
Son tahlilde ne kadar zararlı olduğu söylensede asla az kullanıldığı takdir de hiç bir zararı yok ve bir çok faydası var gaz yağının, kullandığımız şampuanlar çok daha zararlı ve uzun tahlilde öldürücü ve benim saçlarımın katili hepsi.
2 haftada bir yarım saat tutuyosunuz, saç diplerinden başlanarak uçlara doğru masaj yapıyosunuz.bir iki ay içinde değişimi mucizeyi görüyosunuz bu petrol ürününün...
Tabiki Zeytinyağ ama öle markette bakkalda olanlardan değil has zeytinyağ (zeytinliğimiz olduğu için bu konuda çok şanslıyım) bu işlemlerden sonra saçınıza kimyasal o hep kullandığımız şampuanlardan sürmeyin lütfen zeytinyağlı sabun yeterli olacaktır temizlenmek için.. sonra bir kere yıkayabilirsiniz tabi saçlar alışkın olduğu için isteyecektir hep kullandığınız şampuanı..
son 2 senedir uyguladığım ceviz yaprağı suyuda kepeğe karşı birebir ve saçlarınızın dökülmesini engelliyor.
uygulanışı en kolay bu, ceviz yaprağı suyu ; önce bir aktara gidiyosunuz ceviz yaprağı alıyosunuz, eve gelip tencerede kaynatıyosunuz. soğuduktan sonra saç diplerinize uyguluyosunuz.sonuç bir iki hafta içinde harika ne kepek ne dökülme ... inanın ben bu yöntemlerden çok fazlasını denedim 8 sene eczaneden aldığım kepek ilacı kullandım mesela (bu arada aşırı kepeğim vardı ) bu ilaç harika fakat saçıma aşırı zarar verdi.kullanmadığım zaman hemen kepeklenme başlıyodu.ama ceviz yaprağı suyu ile çok ama çok rahatladım.(kullanışının çok basit bir yöntemini de buldum saç spreyim bitmişti bu suyu-ceviz yaprağı suyu- ona boşaltıyorum her banyodan önce saç diplerime spreyle yediriyorum size de öneririm zamandan tasarruf)

asla gaz yağının kötü bir şey olduğuna inanmıyorum öle olsaydı şu an 86 yaşındaki ananemin benden gür saçları olmazdı ve sayamıcağımın bir çok akrabam (ki hiç bir hastalığıda yok demekki yan tesiri de olmamış) gaz yağının çok çabuk uzattığı söleniyor benim saçlarım zaten çok hızlı uzadığı için bunu fakedemedim onu da sölim )
benim saçlarım harika kızlar size de tavsiye etmek bu yöntemleri boynumun borcu :) değişimin arkadaşlarımın tarafından farkedilmesi bir ayrı harika , kuaförüm her gittiğimde sen bu saçlara napıyorsun deyip duruyo , he bu arada yıllardır kedi tüyü gibi olduğu için uzatamadığım kepeklerimden iğrendiğim cansız ve yağlı saçlarım şu an belime yaklaştı ışıl ışıl gür kızlar çok mutluyum bunları paylaşmaktan çok bir zevk duyuyorum , saçlarım doğuştan kızıl olduğu için rengi daha bir güzel oldu allah nazarlardan saklasın :)))))

bende deniycem gazyağı nerde satılırki

işte bu çok zor bir soru ; bazı aktarlarda bazı nalburlarda bulunduğu söyleniyor ben şimdilik eski şantiyemizde bulunan gazyağını kullanıyorum.avrupa yakasından sipariş verir gaz ssobamızda kullanırdık.tabi bitince napacağımı bilmiyorum.bir nalburda arkadaşım buldu fakat gazyağından çok herşeye benziyordu.
tanıdığım herkeze danışıp aramalarımı devam ettiriyorum.çünkü etrafımda kullanan çok insan var onlara dağıtıyorum bu aralar çünkü onlarda bulamıyolar..sabit ve gerçek bir gaz yağı satan bir yer bulursam burdan paylaşırım.

bilen alan birileride varsa paylaşırsa sevinirim.

benimde kepek ve dökülme sorunum var.ceviz yaprağı kurumu tazemi olacak.birde ne kadar kaynatacaksınız.ayrıca erkeklerdede kullanılırmı.eşimin saçlarıda dökülüyor tepesi açıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…