• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Dökülme sorunu

duygu47

artık 48 kilo :)
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2011
94
36
288
kızlar lütfen bilgisi olan yardımcı olsun... özel hastanede alexsandrite candela pro ile bacak genital kol altı 1. Seansımı yaptım 19 aralıkta 9 gün oldu koltuk altı neredeyse tamamen döküldü genitalin de yarısı döküldü diyebilirim. Ama bacaklarımda tık yok çok umutsuzum dökülmeleri konusunda... bacaklar diğer bölgelere göre daha ince olduğu için mi geç dökülecek? Ya da verilen joule yetmedi mi az mı geldi? 10-12 joule ile yapmışlar sanırım kağıtta öyle yazıyordu. Bilgisi olan cevaplasın nolur :(

Kızlar genital bölgeme bugün 2. Seansımı yaptırdım. Sorum 1. Seans da dudaklar ve alt kısmı hiç dökülmedi. Bugün 2. Seansa gittiğimde normal ilkinde öyle olabiliyor dediler. Doğru mu benimle aynı problemi yaşayan var mı. Şimdi merakla bekliyorum dökülecek mi diye

Kızlar genital bölgeme bugün 2. Seansımı yaptırdım. Sorum 1. Seans da dudaklar ve alt kısmı hiç dökülmedi. Bugün 2. Seansa gittiğimde normal ilkinde öyle olabiliyor dediler. Doğru mu benimle aynı problemi yaşayan var mı. Şimdi merakla bekliyorum dökülecek mi diye[/QUOTE
Benim kaçıncı seansım tam bilmiyorum baya oldu genitalin üstünde hiç YÖK ama o dudak tarafları nemli olduğu için kolay kolay dökülmüyor pek dökülceğini de sanmıyorum ben

kızlar lütfen bilgisi olan yardımcı olsun... özel hastanede alexsandrite candela pro ile bacak genital kol altı 1. Seansımı yaptım 19 aralıkta 9 gün oldu koltuk altı neredeyse tamamen döküldü genitalin de yarısı döküldü diyebilirim. Ama bacaklarımda tık yok çok umutsuzum dökülmeleri konusunda... bacaklar diğer bölgelere göre daha ince olduğu için mi geç dökülecek? Ya da verilen joule yetmedi mi az mı geldi? 10-12 joule ile yapmışlar sanırım kağıtta öyle yazıyordu. Bilgisi olan cevaplasın nolur :KK43:
Bacaklar özellikle alt bacak çok zor olan Kısım bence. Heyecan yapıp böyle kafana takıp sorgulamana hiç gerek YÖK bende ilk başlarda böyleydim ama zaman geçtikçe farkı kendin farkedeceksin. Yüksek atışlar yaptır daha da faydalı olur. Ama ilk seansta birşeyler beklemen çok saçma benim bile kaçıncı seansım daha yeni yeni azalıyorlar

Bacaklar özellikle alt bacak çok zor olan Kısım bence. Heyecan yapıp böyle kafana takıp sorgulamana hiç gerek YÖK bende ilk başlarda böyleydim ama zaman geçtikçe farkı kendin farkedeceksin. Yüksek atışlar yaptır daha da faydalı olur. Ama ilk seansta birşeyler beklemen çok saçma benim bile kaçıncı seansım daha yeni yeni azalıyorlar
Sevgili Aybkee123 cevabın için çok teşekkür ederim. Konuyu açışımdan bu yana telaş yaptığım bacağımdaki tüylerim de dökülmeye başladı ben 2 günde hepsinin dökülmesi gerektiğini zannetmiştim. Telaşım ondandı. Dökülmeyen kısımlar için kontrol seansım var halbuki. Benimki ilk lazer heyecanı sanırım Hoppa

Kızlar genital bölgeme bugün 2. Seansımı yaptırdım. Sorum 1. Seans da dudaklar ve alt kısmı hiç dökülmedi. Bugün 2. Seansa gittiğimde normal ilkinde öyle olabiliyor dediler. Doğru mu benimle aynı problemi yaşayan var mı. Şimdi merakla bekliyorum dökülecek mi diye
Evet aynen bende de böyle oldu. Kontrol seansıma gidince bir sorayım bakalım ne diyecekler

Back