Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba. Bana doktorum ketoral sampuanla yikiyorum, genetik sac dokulmem var, onunla yikadiktan sonra dahada bir dokuldu. Nedeni ne olabilir acaba
Yaa bende sevinerek yikamaya basladim ama daha ikinci yikamadan saclarim elimde avucumda kaldi. Zaten kafamda 3-5 tane, onlarda dokuluyor diye panikledim, biraktim. Prozinc'e döndüm, simdi dokulmuyor. Acaba diyorum sık-sık yikamadan olabilirmi, ben hergun yikadim onunla, ayrıca saçlarımı çok kuru ve kirilmaya musait yaptiTam tersi ketoral genetik dökülmeye iyi gelir.
Yaa bende sevinerek yikamaya basladim ama daha ikinci yikamadan saclarim elimde avucumda kaldi. Zaten kafamda 3-5 tane, onlarda dokuluyor diye panikledim, biraktim. Prozinc'e döndüm, simdi dokulmuyor. Acaba diyorum sık-sık yikamadan olabilirmi, ben hergun yikadim onunla, ayrıca saçlarımı çok kuru ve kirilmaya musait yapti
Prozinc saçlarımı tabi çok mükemmel yapmıyor, hala yıpranmış gibi duruyor. Ama benim esas sorunum dökülme ve onu azalttı. En azından kontrolde tutabiliyorum saç dökülmemiSık sık yıkanmaz onunla. Yoğun kepek probleminiz varsa ilk iki hafta haftada 3 sonra haftada bire düşer. Kepek yoksa haftada 2. Çok kurutur ve saç derisini inceltir. Prozincle dönüşümlü kullanın. Ben prozincten memnun kalmamıştım. Siz memnun musunuz?
Tamam, kafamın bir köşesinde tutarım o ilacı, alıp denerimde.Perfectil tablet kullanıyorum 3 aydır. Saç dökülmem yarı yarıya azaldı. Doktor tavsiye etmişti. Deneyebilirsiniz.