Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Dökülen ve seyrek saçlarımı gürleştirmek için kozmetik ürünleri önerirmisinz ?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
kızlar saçı ço döküldü ve seyrekleşti inceldi bana saç bakım ürünleri önerirmisiniz ?

kozmetik ürünlerinden çok geçen sene iki kür yaptım kendime
ilki zeytinyağı+sarımsak
ikincisi sinameki otu+tatlı badem yağı+bemiks ampul karışımı
inan bana saç çıkmayan yerlerden saç çıktı ve dökülmesi azaldı hemde saçların çok yumuşak oluyor
denemeni tavsiye ederim

evet canı onu biliyorum mutlaka yapıcm yanı sıta ek ürünler kullanmak istiyorumda :)

Sinameki otu nasıl kullanılıyor?

Sinameki otu nasıl kullanılıyor?

canım yarım çay bardağı suya,bi tutam sinameki otu katıp kaynatıyorsun,rengi çıkıyor suda zaten,biraz ılıtıyorsun,otu içinden alıp 1 tatlı kaşığı tatlı badem yağı+1 ampul bemiks+isteğe bağlı başka yağlarda ekleyip karıştırıyorsun
sonra küçük bi fısfıs şişesine koyup saç diplerine özellikle de saç çıkmayan yada seyrek olan yerlere yedir
ben haftada 1 kere yapıyordum
aradan3-4 gün sonrada zeytinyağı+sarımsak karışımını uyguluyordum

.sinameki kürü haftada 1kez yapılmak üzere 8hafta boyunca uygulanıyor daha sonra 2hafta ara veriyorsun malzemelerimiz de
_sinameki otu
_bademyağı
_bemiks ampul
sinameki otundan bi tutam alıp bi çay bardağının çeyreği kadar suda kaynatıp demliyosun bize suyu lazım..sinamekinin suyu ılıdıktan sonra bademyağı ve bemiks ampulü içine ekliyosun saç diplerine uygulayıp 2saat beklettikten sonra yıkıyosun..sinameki ve bademyağı aktardan, bemiks ampulse eczaneden alınıyor..ilerleyen zamanlarda istersen tarifini zenginleştirebilirsin ama ben sade tutulmasından yanayım çok şeyi karıştırmamak lazım..şimdiden kolay gelsin:) umarım memnun kalırsın canım..

canım arkadaş önermişti sağolsun

zeytin yağı sarımsak kürünü nasıl yapıyordunuz peki onuda anlatabilirmisinz.?

zeytin yağı sarımsak kürünü nasıl yapıyordunuz peki onuda anlatabilirmisinz.?

sarımsak dişlerini saf zeytinyağının içine atıyorsun (zeytin yağı göz kararı olucak )
bunu kapaklı bi kabın içine koyup 3-4 gün buzdolabında bekletin
sonra pamukla saç diplerine bol bol yedirin masaj yaparak
hatta fazla gelirse bütün saçınıza sürün yumuşacık oluyor :)
bi de sarımsak kokusu kalmasın diye durulama suyuna bi kaç damla sirke katın sarımsak kokusu kalmıyor hiç :)

çok tşk ederim önerileriniz için :)

bence dırek gıdıp bı argan yağı almalısın duştan sonra avucuna 3 damla sık ve saçlarına masaj yap görürsün saçların çok canlanıcak tatlım ve çabuk uzamasını sağlıyor :)

canım ben karanfil suyu kürü uyguladım saçlarıma ve dökülmeler azaldı.
Düzenli kullanımda yeni saçlar da çıkartıyormuş . Bununla ilgili bir başlık vardı forumda ordaki yorumları oku bi bence :)
Denemekten zarar çıkmaz, kesin dene bencee :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…