Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar dokulen saclar icin hangi sampuan kullanilmali?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

..NiiL..

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
195
0
96
Fransa
iyi aksamlar arkadaslar sampuanimi deistirecemde hangisini onerirsiniz dokulen saclarim icin?? :çok üzgünüm:

canım ısırgan yagı sampuanı kullanabılırsın kokusuda kalmıyo sacta...biitkisel ürün kullanmak ıstemessen bıoxcın kullan..

ya sampuana bukadar anlam yüklemeyin ben placenta kullanıyorum 2 aydır dökülmesi azalmadıgı gibi bide kuruttu
normal bi şampuan kullanın , aradaki o paraya da fındık ceviz vs alın kat kat fazla yarar görürsünüz inanın bana
bide yeşil çay için çok duydum iyi geldiğini ben içmeye başladım

bana doktor ducray anaphase şampuanı yazdı memnunum ikinci kutuda dökülme durdu

gördüğün gibi herkez farklı bişi sölüyo ama hepsi saç dökülmesi için aslında hepsini denediğimiçin biliyorumm :D
bence de bitkisel şampuan kulanma saçı çok kurutuyo ve dolaştırıyo bu kez de onu açmak için saçları kırıp dlküyoruz:umursamaz:

canım bana ii gelen bi şampuan senin saçına saç derine ii gelmeyebilirr.herkes farklı bişey sölüo zaten.bu dökülme için bi doktora git önce.nedeni ne öğrenn.doktorda seni şampuan konusunda yönlendirir zatenn

gördüğün gibi herkez farklı bişi sölüyo ama hepsi saç dökülmesi için aslında hepsini denediğimiçin biliyorumm :D
bence de bitkisel şampuan kulanma saçı çok kurutuyo ve dolaştırıyo bu kez de onu açmak için saçları kırıp dlküyoruz:umursamaz:

kesinlikle haklısın...Bioblastan sonra restorekse geçtim,hiç dolaşmayan saçlarım ,kuruduğu için birbirine girip çatır çatır kopuyorlar,çinko hapı,evigenli,bepantenli bademyağlı artı evitaminli saç bakımları,çinko hapı hepsini kullanıyorum iki aydır,banamısın demiyor...Galiba yakında kel kalıcam:D

bioblas başlığına yazdım dün.şampuanını ve balsamını aldım diye.hemen akşamına yıkadım bu akşamda yıkadım sırf meraktan dökülme ne olacak diye.başlığı açan arkadaş(bioblast başlığı)hemen kestiğini söylemişti.aynen benimde öyle oldu fazla olan dökülmem gözle görülür şekilde azaldı.memnun olmayan çok fazla insan da var işte kime ne iyi gelicek belli olmuyor.deneme yanılma yöntemi sanırım.altta yatan başka neden yoksa deneyerek bulucaz.ben blendax dove kime ne iyi geldiyse kullandım ama bioblastta karar kıldım..

benim saçım cok gürdü, bir dönem inanılmaz döküldü avuç avuç saç topladım her yerden. restorex şampuan ve serumunu aldım daha ilk serumda kendini gösterdi, serumları bitirdim şimdi saçlarım neredeyse hiç dökülmüyor... evet saçları kuruttuğu bir gerçek, onu da gliss in yıpranmış saçlar için olan spreyi ile çok rahat aştım:)

ya bu dediğiniz şampuanlar kullandığım zaman saçlarım yanık yanık olmuştu sanki.artık kullanmıyorum bu yüzden,normal şampuanları kullanıyorum

peki kızlar,

acaba şampuan ve saç kremi bir arada kullanmak yerine sadece şampuan kullanmak bir süre sonra etki edermi acaba?

ben zigavus kullanıyorum 3 aydır dusta bile 10 teli gecmiyo dökülmem en güzel yanıda kolay taranıyo parlak ve hacimli gösteriyo sacı

iyi aksamlar arkadaslar sampuanimi deistirecemde hangisini onerirsiniz dokulen saclarim icin?? :çok üzgünüm:

Dökülme normal sayının çok üstündeyse şampuan çözüm olmaz ne yazık ki kan değerlerinize baktırın saç yapınıza göre doktorunuz şampuan önerisinde bulunur.

Back