- 26 Kasım 2020
- 76
- 42
- 38
- 36
- Konu Sahibi senayaydin
-
Hayır hiç bır vitamin ilaç kullanmıyorum. Siz ne kullanıyorsunuzHayirli olsun, yavrunuzu iyi gunlerde buturun.
Duzenli vitamin takviyesi aliyor musunuz? Benim sac dokulmem 7. Ay gibi durmustu vitaminlere ragmen.
Mutlaka kan testi verin demiriniz düşüktür büyük ihtimal.Hayır hiç bır vitamin ilaç kullanmıyorum. Siz ne kullanıyorsunuz
Evet vakit bulupda gidemedim en kısa zamanda gidicemMutlaka kan testi verin demiriniz düşüktür büyük ihtimal.
Bebeğinizi sağlıkla büyütün.
Hayır bira uzak kalıyor bize vakit bulup gidemedim. Ama en kısa zaman da gidicem yoksa gerçekten bıkdım yani.Zamanla toparlanacaktır kuzeniminde hamilelik ve doğumdan sonra ki sürecinde böyleydi ki onun saçları dökülmezdi fazla. Benim hep böyle çılgınlar gibi dökülür kel kalmıyor olmama şaşırıyorum şimdilik yerinden sürekli çıkıyor dipleri yoğun ama elbet çıkmayacağı bi dönem olacak ilerleyen yaşlarda o zaman nolucak bilmiyorumDoktora gittiniz mi?
Tiroit vardı hamileyken doğumdan sonra kesdim ilacı hamilelik den kaynaklidir dedim belkide hala devam ediyor problem kesinlikle gidicem çok teşekkürlerBende de bu şekilde dökülme vardı. Hatta hamilelik öncesi bile böyleydi daha sonra tiroid problemim olduğu ortaya çıktı. Şimdi hormon takviyesi alıyorum ve tamamen geçti. Bence mutlaka bir dermatologla görüşün.
Gayet normal o halde dokulmesi. Acilen kan degerlendirine baktirip hekim tavsiyesi ile uygun vitamin alin.Hayır hiç bır vitamin ilaç kullanmıyorum. Siz ne kullanıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?