- 3 Mayıs 2014
- 248
- 52
- 73
2014 yılında evımızın yakınındakı etimed hastanesinde tup bebek bolumunun acıldıgını duydum ve esımden habersız gorusmek ıcın gıttım benım ıcın umut olmustu bu arada 4 yıldır gebe kalamadım kımseye bahane bulmuyorum sadece yanlıs tedavı hıcbır sekılde bılgılendırılme yapılmaması ve ılgilenılmesınden bahsedıcem hsg fılmım cekıldı herseyın cok ıyı oldugunu soylenıldı ve esımde ılerı hzılı sperm dusuk oldugu ıcın asılama onerdıler 2 kere asılama uygulandı sonuc negatıf Allah ın takdırı buna dıyecek bıseyım yok sonra doktor emel ozalp okteme guvensızlıgım ve hıcbır sordugum soruya cevap vermedıgı ıcın sorunlu bı sekılde bıraktım daha sonra kapatıldıgını duydum merkezın ne kadr dogru bılmıyorum 3 gun once etımedde cektırdıgım fılmı yenı basladıgım doktoruma goturdum ve sag tupumun tıkalı ve rahımda sola yatma oldugunu bunun ıcınde amelıyat olmam gerektıgını ogrendım soka girdim hıcbır sekılde benı bılgılendırmeyen etımed tup bebek merkezıne cok tesekkur edıyorum umutlarımla hayallerımle oynadıkları ıcın .dıyorlardıda ınanmıyordum para ugruna ınsanların nasıl kandırıldıgı tesekkurler paylasmak ıstedım