Tüp Bebek Merkezleri doktorunuza karşı güven yoksa içinizde onunla tedavi olmayı bırakın derim !

glsmc

Hayat dardır,doğru ama umutta geniş.
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2014
248
52
73
2014 yılında evımızın yakınındakı etimed hastanesinde tup bebek bolumunun acıldıgını duydum ve esımden habersız gorusmek ıcın gıttım benım ıcın umut olmustu bu arada 4 yıldır gebe kalamadım kımseye bahane bulmuyorum sadece yanlıs tedavı hıcbır sekılde bılgılendırılme yapılmaması ve ılgilenılmesınden bahsedıcem hsg fılmım cekıldı herseyın cok ıyı oldugunu soylenıldı ve esımde ılerı hzılı sperm dusuk oldugu ıcın asılama onerdıler 2 kere asılama uygulandı sonuc negatıf Allah ın takdırı buna dıyecek bıseyım yok sonra doktor emel ozalp okteme guvensızlıgım ve hıcbır sordugum soruya cevap vermedıgı ıcın sorunlu bı sekılde bıraktım daha sonra kapatıldıgını duydum merkezın ne kadr dogru bılmıyorum 3 gun once etımedde cektırdıgım fılmı yenı basladıgım doktoruma goturdum ve sag tupumun tıkalı ve rahımda sola yatma oldugunu bunun ıcınde amelıyat olmam gerektıgını ogrendım soka girdim hıcbır sekılde benı bılgılendırmeyen etımed tup bebek merkezıne cok tesekkur edıyorum umutlarımla hayallerımle oynadıkları ıcın .dıyorlardıda ınanmıyordum para ugruna ınsanların nasıl kandırıldıgı tesekkurler paylasmak ıstedım

Geçmiş olsun canim inşâAllah Rabbim isteyen herkese hayirli saglikli evlat nasip etsin bu süreç cok zor :(

Cok tesekkur ederim malesef bazi doktorlarin umrunda olmuyor hastalarin psikolojisi :KK43:
Haklisin hicbir test yapmadan direk denemeye kalkan doktorlar çok. Rabbim boyleleriyle karsilastirmasin :( zaten her anı zor bide bunlarla ugrasmak zorunda kalmayalim :(

Haklisin hicbir test yapmadan direk denemeye kalkan doktorlar çok. Rabbim boyleleriyle karsilastirmasin :KK43: zaten her anı zor bide bunlarla ugrasmak zorunda kalmayalim :KK43:
Zaten gunun umut etmekle geciyor .tamam oda yapti gerekli testleri ama neden soylemiyor sorun oldugunu sakliyor sonucta ne oldugunu gormek icin yapiyor salak yerine koymalari cok kotu kime guvenecegimizi sastik allah yardimcimiz olsun

2014 yılında evımızın yakınındakı etimed hastanesinde tup bebek bolumunun acıldıgını duydum ve esımden habersız gorusmek ıcın gıttım benım ıcın umut olmustu bu arada 4 yıldır gebe kalamadım kımseye bahane bulmuyorum sadece yanlıs tedavı hıcbır sekılde bılgılendırılme yapılmaması ve ılgilenılmesınden bahsedıcem hsg fılmım cekıldı herseyın cok ıyı oldugunu soylenıldı ve esımde ılerı hzılı sperm dusuk oldugu ıcın asılama onerdıler 2 kere asılama uygulandı sonuc negatıf Allah ın takdırı buna dıyecek bıseyım yok sonra doktor emel ozalp okteme guvensızlıgım ve hıcbır sordugum soruya cevap vermedıgı ıcın sorunlu bı sekılde bıraktım daha sonra kapatıldıgını duydum merkezın ne kadr dogru bılmıyorum 3 gun once etımedde cektırdıgım fılmı yenı basladıgım doktoruma goturdum ve sag tupumun tıkalı ve rahımda sola yatma oldugunu bunun ıcınde amelıyat olmam gerektıgını ogrendım soka girdim hıcbır sekılde benı bılgılendırmeyen etımed tup bebek merkezıne cok tesekkur edıyorum umutlarımla hayallerımle oynadıkları ıcın .dıyorlardıda ınanmıyordum para ugruna ınsanların nasıl kandırıldıgı tesekkurler paylasmak ıstedım
Çok önceden yazılmış bir yazı fakat ben de görüşümü bildirmek için yazıyorum şuan özel klinik açmış Öktem Klinik dr. Emel özalp öktem gercekten ilgisiz hastalarıyla birebir asla ilgilenmiyor sürekli sekreteriyle muhattap oluyorsunuz rahim filmimi ona çektirdim sonradan çok pişman oldum ama iş işten geçti şuan bu yazıyı okuyunca bende tereddüt ettim banada yanlış bilgi vermiş olabilir mi diye. Hastanın sağlığından önce para ön planda bu doktor için .

Anadolu Sağlık Merkezi-John Hopkins -İzmit 'e gitmeyi düşünenler dikkatli olsun. Bana ilk görüşme ücretsiz dediler ve görüşmede doktor muayene etmek istedi.Doktor ilk görüşmede muayene etti.Eğer o gün ilk görüşmede muayene olduğunda, ücretli olduğu iletilseydi. Kabul etmeyebilirdim. Ve uygulanacak paketin içeriğinden de bahsetmediler. Pakette muayene varmış. Ben bunu bilemem ve nitekim bilmiyordum. Şimdi paket iptal olunca benden muayene olmuşsunuz ödeme yapmalısınız diyorlar. Bu nedenle dikkat etmenizi tavsiye ederim.

Back