Pek anlamadığım icin sanırım herkes bana diyor folik asit kullan diye ama bana vermediği icin tereddut ettimDoktorun verdiği ilaca baktım folat 400 mcg (folik asitten daha iyi), demir gayet fazla. Neden beğenmediniz?
Galiba degisiyor. Onemli olan saglikli olmasi. Bu arada cok fena afedersiniz kabizlik cekiyorum sizde de varmiBanada henuz sadece folik asit verildi ekstra vit 12. Haftadan sonra dedi ama arkdsma doktoru 8. Haftada verdi sanirim
Doktordan doktora degisebiliyor
Bu arada sanirim hamilelik haftaligimiz hemen hemen ayni benim 9+3 olduBanada henuz sadece folik asit verildi ekstra vit 12. Haftadan sonra dedi ama arkdsma doktoru 8. Haftada verdi sanirim
Doktordan doktora degisebiliyor
Demekki vitamin degerleriniz iyi. Doktorlar ona göre veriyor olmaliBen de su an sadece folik kullanıyorumüstelik her gittiğimde Değerlerime bakıyor başka bir şeye ihtiyaç olmadığını söyledi.
Galiba degisiyor. Onemli olan saglikli olmasi. Bu arada cok fena afedersiniz kabizlik cekiyorum sizde de varmi
1 hafta var aramizda :) kalp atisindan sonra tekrar kontrole gittiniz mi?Bu arada sanirim hamilelik haftaligimiz hemen hemen ayni benim 9+3 oldu)
Folik asit 400 mcg, standart tavsiye edilen oran bu. Doktorun size verdiği vitaminde de bu kadar var. Ekstra olarak omega 3, demir, çinko filan da var. Bence doktorunuza güvenin, küçük şeyleri kafanıza takmayın. Ben de buna benzer bir hap kullanmıştım ama demir yüzünden kabızlık yaşadım ve bıraktım. Dışkınız gri-siyah gibi koyu renkse ve farklı kokuyorsa demirdendir. Doktorunuza bunu söyleyip farklı vitamin isteyebilirsiniz.Pek anlamadığım icin sanırım herkes bana diyor folik asit kullan diye ama bana vermediği icin tereddut ettim
Icinde var ama sanki cok az miktarda var yani omega daha fazla
Yok gitmedim haftaya gidicem1 hafta var aramizda :) kalp atisindan sonra tekrar kontrole gittiniz mi?
Bende kabizlik yasiyorum cok fazla ama kullanmalıyım malesefFolik asit 400 mcg, standart tavsiye edilen oran bu. Doktorun size verdiği vitaminde de bu kadar var. Ekstra olarak omega 3, demir, çinko filan da var. Bence doktorunuza güvenin, küçük şeyleri kafanıza takmayın. Ben de buna benzer bir hap kullanmıştım ama demir yüzünden kabızlık yaşadım ve bıraktım. Dışkınız gri-siyah gibi koyu renkse ve farklı kokuyorsa demirdendir. Doktorunuza bunu söyleyip farklı vitamin isteyebilirsiniz.
Ayy ıkınmak onerilmiyormu hic bilmiyordunKabizlik normal ama ikinmak onerilmiyor o yuzden gun icinde zeytinyagi tuketebilirsiniz. Bagirsagi yavaslaticak gidalari tercih etmeyin bol su tuketin. Benim kabizlik yok ama yavasladi biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?