- 18 Haziran 2008
- 84
- 0
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktora gideceğim.Jinekoloğa ama çok utanıyorum.Bir türlü cesaret edemiyorum.Evli aarkadaşlarım erkek bir doktoru tavsiye ediyorlar.Ama cesaretimi toplayamıyorum.Bayan yada erkek farketmez ikisindende çok utanıyorum.Napacağım ben CADIARZU
canım ben 3bayan dr gittim 3üde zaman kaybı yarattı bu kadımdoğum konusunda erkek dr daha başarılı bence tavsiye ettikleri dr iyi ise git bay bayan farketrmez
böyle bir genelleme yapamazsınız her
doktor kendi alanında en başarılısıdır ki
kadın doğum tus ta en yüksek puan alan bölümdür bilgisiz
bir doktor olma iltimali %0 ında altında :smiley-cool::icecream:
sen öyle düşüne bilirsin ama ben yaşadıklarımı yazdım ayrıcada geneli böyle düşünüyo ne yazıkki ben klomen kullandım ki bu ilaç kontrol altında kullanılması gereken bir ilaçmış ama beni hiç kontrole bile çağırmadı ve benim gittiğimde o klomen yüzünden 4 santim kistim olmuştu ve gittiğim 3 bayan dr da aynı yanlış şeyleri yaptı siz öyle düşünebilirsiniz buda benim fikrim
Arkadaşım katılıyorum sana her doktor iyi değildir bazıları hastaları sömürebiliyo ben bu zamana kadar iki doktor değiştirdim üçüncüyede 1 hafta sonra gidecem.Eğer her doktor çok iyi olsaydı maddiyatı degilde hastaları düşünselerdi biz bu zamana kadar bu kadar doktor değiştirmezdik...