• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktorunu dinlemeyip büyük cc taktıran arkadaşlar!!!!

325 cc "var şu an bi tık küçüğü olsa daha iyiymiş dr la görüşmemde dolgulu sütyenli halim kadar olsun demiştim yoo o sana yetmez bi tık büyüğü olmalı demişti ve öyle yaptı kışın kazak giyince sütyen takamıyorul iyice kocaman duruyor ve meme uçlarım daha doğrusu bi tek kahverengi kısmı değil beyazıda dahil buz gibi oluyor özelikle sağ meme ve ucundada hafif hissizlik varmış başka bi dr test ettiğinde öğrendim.

Boy kilo ve göğüs çapıma göre kücük takılması gerekiyor sizin gibi değilim yani. Benim durumumda olup büyük taktırıp sonrasında sıkıntı taşayam var mı???

çapın büyütülebiliyor benim de çok az bi dokum vardı eski meme çizgim daha yukarıdaydı sağ yarım cm aşağıya alındı sonuçta protez takılırken meme ucuna göre hiza alınıyor çap genişletilebilir ama meme uçlarının yeri önemli burda

Canım protezin büyüklüğü Dr tarafından ayarlanırken bazı aşamalar var. 1- senin istediğin boy, 2- Dr un yaptığı ölçüm( göğüs kafesinin boyutu, meme ucunun yeri...) ,3- ameliyattaki deneme ;) şimdiiiii sen kocaman istiyorum dersin, Dr un matematiksel olarak doğru bulmazsa o boyu takmaz. Takan da iyi Dr değildir bence ;) çünkü uzun vadede, senin ölçülerini aşan büyük protez çok ciddi sıkıntılar yaratır. Boyunda düzleşme, kalbe baskı, sırt ağrısı, emzirememe, sarkma ... Gibi. O yüzden Dr una kendini çok iyi ifade edebilmelisin. Dr un da sırf sen memnun ol diye, sınırları zorlayan protez takmamalı. Burada bahsettiğim 500, 600 cc ler değil.Bir vücudu 350 cc bile zorlayabilecekken, başka bir vücuda az gelir. Bu cc olayı tamamen hastaya özel bir durum. ArkadaşımA 300 taktılar süper oldu, diyip 300 cc istemek de saçma. 500cc taktılar şahane oldu, ben de istiyorum demek de çok saçma ;)

Back
X