• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktorun verdiği ilacı içmeli miyim?

tugba5761

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2013
554
2
38
kızlar adetıme daha 15 gun var dun ıste doktor ıstedıılac kullanıyorum dıye betaz hcg 1.2 çıktı ya benım kafam karısık psıkolojık dıye dusunuyorum ama hala ıcımde suphe var ılac verdı ama gebeler kullanmaması lazım o ılacı ya ıcsemmı ıcmesemmı doktorum tuhaf bıseysoramadım yıne cıldırıcam napım ben akıl verın bana lutfen varmı böle cıkan sızce tedavıme devam edımmı yoksa adetımı beklım olemı baslım ılaca

tatlım böyle düşünerek zaman geçmez... eğer adetine daha 15 gün varsa hamile bile olman şu an şüpheli.. diyelim ki ilacı kullanırken hamile kaldın bhcg de hamile olduğun çıkana kadar bişey olmuyor bebeğe .... ama sen kullan 1 hafta sonra tekrar bi bhcg baktırırsın... bazı şeylri oluruna bırakmalısın...

tatlım böyle düşünerek zaman geçmez... eğer adetine daha 15 gün varsa hamile bile olman şu an şüpheli.. diyelim ki ilacı kullanırken hamile kaldın bhcg de hamile olduğun çıkana kadar bişey olmuyor bebeğe .... ama sen kullan 1 hafta sonra tekrar bi bhcg baktırırsın... bazı şeylri oluruna bırakmalısın...

anladım canım bılmıom kafam cok karıısık ılacı ıcmelıyım yani bişey olmaz dıyolar düşük müşük yapar falan kafam akrman corman oldu

ne ilacı kullanıyorsun bilmiyorum ama .. oku bi yazanları hamile kalmanı engelliycek bi durum yoksa... örn. bu ilacı kullananlar şu kadar ay hamile kalamaz fln diyorsa başka ama öyle bişey yoksa korkma canım o bebek olacak yerleşecek o zamana kadar ilacın da biter... yerleştikten sonra düşük olucakmı diye endişelenirsin..

ne ilacı kullanıyorsun bilmiyorum ama .. oku bi yazanları hamile kalmanı engelliycek bi durum yoksa... örn. bu ilacı kullananlar şu kadar ay hamile kalamaz fln diyorsa başka ama öyle bişey yoksa korkma canım o bebek olacak yerleşecek o zamana kadar ilacın da biter... yerleştikten sonra düşük olucakmı diye endişelenirsin..

cyclo progynova hormon bozuklugu var bende degerlerım eskısı gıbı yuksek degıl ama b ayd kullan dedı bende de tereddut varya omrumden omur gıdıo bıde doktorumu hc sevmıyorum hıc ılgılenmıo ozel olmasına ragmen te bı doktor var burda hayırlısı dyeyım ozaman napalımm allahım buyuktur allah olmaayan herkese versın

Özel hastaneler devlet hastanesi gibi artık tatlım gidince saatlerce sıra bekle, özel ilgi göreme, insan soru bile sormaya çekiniyo

Back