Doktorun verdiği fitili kullanırken ilişkiye girsem ne olur?

sevdam81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2013
197
1
26
İstanbul
merhaba ...bende ıltıhap varmıs rahımde doktorum öle söledi.ve bana ornıtop ve neo penotran forte L 7 vajnal ovül diye fitil verdi.ben bu fitili kulanıdgımdan berı arada sırada sol kasıgımda agrı oluor ama hemen gecıor .bide fitili kulandııgmda sabah camsara sızıor sanırım ne iğrenc bi drum...sorum şu sizce neden sol kasıgıma agrı vuruor vee bu fitili kulandgmsa kornmadan ilişkye grsem ne olur?

nemi olur bebişşş olur canım :))) fitil d.kontürolü desteklemez fitili yatarken kullanın ve ayaklarınızı bir müddet havaya kaldırın hemende ayaga kalkmayın .....

keşke onu vericegıne içinde 1 tane veya 2 tane olan fitiller var onlardan verseydi çok daha etkılıler

tamam tatlım anladım benım dedıklerımde zaten iltihap içindi belkı buda ıyı gelir ...dedigim gibi kullanın siz

siz korunmadan işkiye girsem ne olur demişsinizya ona istinaden dedim ben beiş olur dıye

gçmiş olsun cnIM..fitil kulandığın gün ilişkiye girme...bir de iltihap için soğan kürü dene..etkisi çok..

keşke onu vericegıne içinde 1 tane veya 2 tane olan fitiller var onlardan verseydi çok daha etkılıler

aynı ilaçtan bende kullandım ama sizin dedğiniz ilaçı bana biri daha demişti daha etkiliymş sanırım bendede aynı sorun var çünkü dr verdiği ilaçta pek işe yaramadı tekrarladı intihap

bnim rahımde ıltıhap varmıs doktor bana neo penotran L 7 fitil verdı ve ornıtoplu bır ılacta verdı bunları kullandım snrasında rahımde az mıktarda su geldı akıntı degıldı normal suydu bunun sebebı sızce nedır .ve ıltıhabın kurudugunu nasıl anlayabılırım ve bu ılaclar hakıkaten cokmu faydıdır..

Son düzenleme:
Doktorun fitili kullanıcağın süre içinde ilişkiye girmemen gerektiğini zaten söylemiştir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…