- 23 Mart 2011
- 2.582
- 4.362
- 358
Slm arkadaşlar kızım karnımın üzerine düştüğü için bugün kontrole gittim doktorumda aşağıdaki büüyk ultrasona gönderdi sanırım detaylı ultrason dedikleri bebeğin iç organları görünüyor doktorum cinsiyet söylemiyor bende ultrason doktoruna sordum işimi bitireyim bakarım dedi sonrada erkek görüyorum dedi üzerimi giyinirken tekrar sordum Hocam erkek dediniz değil mi dedim evet noldu diyerek göz kırptı sonra hemşiresine dönüp bu içeri girdiğinde kızım üstüme düştü hocam dedi bunun kızı var oğlum olacak diye seviniyo diyerek gülümsedi bende çantamı almayı unutup çıkıyordum hemşire seslendi hayırdır oğlun olacağını duyunca sevinçten çantayı unuttun diye..
Şimdi merak ettiğim şu bu doktor kadın doğum uzmanı değil ya acaba cinsiyet tahmini güvenilir olur mu ablam bu daha iyi bilir çünkü çocuğun iç organlarını bile görüyo idrar yapısı faln farklı oluyo kız erkekde o nedenle bu daha net bilir dedi sizce kesinmidir tahmini ??
Şimdi merak ettiğim şu bu doktor kadın doğum uzmanı değil ya acaba cinsiyet tahmini güvenilir olur mu ablam bu daha iyi bilir çünkü çocuğun iç organlarını bile görüyo idrar yapısı faln farklı oluyo kız erkekde o nedenle bu daha net bilir dedi sizce kesinmidir tahmini ??