Doktorun kaba davranışı

ne olursa olsun o doktoru şikayet etmelisin.

sakın içeride yalnızım ispatlayamam diye düşünme. çünkü sana yapan başkasına yapmamış mıdır:? biz sustuğumuz için bu tip insanlar ki bunlar en zor durumdaki insanlara yardım eden kişiler malesef bu kadar terbiyesiz ve anlayışsız oluyorlar. neden susuyoruz ki;? biz cevap vermediğimiz için onlarda demek ki haketmiş ki bişey demiyor diyor.

başhekime olmadı sağlık bakanlığına şikayet edin. terbiyesiz adam bakacak elbette mecburen bakacak. hastaları tedavi etmek için maaş alıyor geleni başından savmak için değil.
Allah korusun ya acil bir şey olsaydı, ya size ya da bebişe bir şey olsaydı
vicdansız gerif

Canım benim geçmiş olsun inşallah bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına aldığın günleri de görürsün. Öyle doktor mu olur ne demek kalk git. Oraya kim gelirse gelsin bakmak zorunda ne biçim insan bu. Şikayet et canım böyle davranmaya hakkı yok çok sinirlendim.

Nasıl olurda bir insan bir insanla bu şekil terbiyesizce konuşabiliyor anlamıyorum. Sen kim oluyorsunda bir insanın hastalığı ile dalga geçebiliyorsun. Ben senin yerinde olsam o an o doktorun icabına bakardım. O an hastaneyi başına yıkardım. Densiz. İnsan orda bebeğini düşünürken bu kadar nasıl rahat olabiliyorsun. Doktor olman birşeylerimi değiştiriyor sanki. Hastane bişey yapamaz diye birşey yok, böyle düşünüyorsan eğer o zaman Sağlık Bakanlığı'na dilekçe yaz APS ile gönder. APS ile gönder ki ilerde gönderdim dediğinde gelmedi derlerse elimde APS kağıdı var dersin.

boylelerini de doktor yapiyorlar ya ne diyecegimi bilemiyorum...
doktor olmus ta adam olamamis...
o doktoru sikayet edin ki bir daha kimseye boyle bir sey yapmaya cesaret edemesin...
caresiz degilsiniz sikayet edin...
boyle davranmaya hakki yok, alsinlar pacasini asagi...

kızlar geçen gece acile gittik eşimle doktor sarhoştu. resmen buram buram içki kokuyordu. hemen sağlık bakanlığı şikayet hattını aradım...bunlara bu yakışır. allaha şükür bakanlık nu konuda duyarlı genelde.

hasta hakları birimi vardır mutlaka oraya başvurun, büyükşehirlerde var ama ilçe hastanelerinde de hasta hakları birimi vardır diye umuyorum

Hastaneye ettiğin şikayetten bir şey çıkmaz direk Sağlık Bakanlığı'na şikayet et

Son düzenleme:

canım direk saglık bakanlıgı şikayet hattını ara söyle artık eskısı gıb degıl şikeyatler degerlendırılıyo acıga bile alınabılr o kadar diyim cok gecmıs olsun ....doktor ya yogundur senden önce ya bişiye sınırlenmıstır tabı hastalarından acısını cıkarması dogru degıl ama bugun sana yarın baskasına yapacak sıkayet et kökten çözüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…