Doktorun kaba davranışı

Okurken nasıl sinir oldum bilemezsin
Kendini bilmez,insanlar kendilerine muhtaç ya bi halt sanarlar kendilerini
Doktorun bilgilerini özelden gönder bende şikayet edeyim,ne kadar şikayet gelirse o kadar ciddiye alınır bakarsın

sikayet etseydiniz keske..normalde kadın dogum doktorlarının daha anlayıslı olmaları gerekiyor bazıları kendilerini bir sey sanıyor boyle hava yapıyorlar iste

kadın doğum filan farketmiyor. bana da çok denk geldi.bazı doktorlar kendilerini bişey sanıyor.babalarının hayrına bakıyolar havasındalar.para için yapıyorlar basbayağı.para olmasa kılları kıpırdamaz biz bilmyormuyuz.yaşadığım olaylardan sonra hiçte kutsal gelmiyor o meslek.(hani büyük ameliyatlar vs. kastedmiyorum) ama ilaç yazıp geçenler oluyor ya onları un çuvalı gibi görüyorum.ezberden yazıyolar iştee. bir de şu var dr arkadaşlarım olmuştu.çok ezilerek,azarlanarak okuyorlar.psikolojileri bozuluyo bazılarının.takmaaaaaaaa

mutlaka şikayet et.hem de bikaç yere birden.özelliklede hastanenin başhekimine gitmeyide ihmal etme.adam gibi davranmasını bilmiyorsa öğretsinler.

Nasıl bir doktormuş ya.
Niye çatala çıkartıyor ki seni
Kesinlikle ilgili birimlere şikayet etmelisin.
Var böyle tipler maalesef

çok geçmiş olsun öncelikle o terbiyesiz insanı da lütfen şikayet edin cezasını alsın kimseye böyle davranmaya hakkı yok terbiyesiz çok ayıp yaptığı.. lütfen şikayetinizi yapın cezasız kalmasın dava bile açmaya hakkınız var uğraşmak isterseniz

Canım okurken çok üzüldüm,geçmiş olsun.Maalesef ülkemizde doktorlar böyle.O anda sadece bebeğini düşündüğünü o yüzden doktorla uğraşmadığını anlayabiliyorum.Allah ' a çok şükür ki bebeğin iyi.Bence de doktoru şikayet etmelisin.Kimse şikayet etmediği için deyim yerindeyse gemi iyice azıya alıyorlar.

bende geçen gün gitmek zorunda kaldım kadın doğuma mantar şüphesinden dolayı bekar olduğumdan dolayı küçük bi muayene oldu tabi ama ben onda bile kokrtum erkek doktordu orta yaşlarda o kadar iyi niyetli bi doktordu ki tamam hayatım korkma diye sakinlştirmeye çalıştı beni elimden tuttu su istedi sakinleşiyim diye su içmemi bekledi ben bu kadar tatlı bi doktor görmedim hayatımda muaynemi de tamam annecim tamam tatlım geçtii bebeğim korkma diyerek yaptı adam ya annecim dedi annemde uzaktaydı gülsem mi ağlasam mı bilemedim =) keşke her doktor onun yarısı kadar olabilseydi çıkarkende ben sizin gibi bi doktor görmedim çok teşekkür ederim diyerek çıktım yani böyle doktorlarda var ülkemizde ama sizin gittiğiniz gerçekten cezayı hakediyo siz en hassas döneminizdesiniz hamilesiniz size extra ianlayışlı davranması gerekirken şu yaptığına bakın lütfen bi sonuç çıkmaz diye şikayet etmekten vazgeçmeyin ilgili yerlere duyurun

şikayet etsene canım sağlık bakanlığına . öyle saçma bişey olur mu yaa. sinir oldum vallaha. ne diye ağladın ağzının payını verseydin

İşte böyle doktorlar da var duydukça çok üzülüyorum insanı bu meslekten soğuturlar. Keşke şikayette bulunsaymışsınız bir arkadaş daha yazmış gerekli yeri arayıp bildirebilirsiniz

canım mutlaka şikayet et bu doktoru herkese öyle davranıyordur o kadın doğumcuların daha dikkatli olması gerek bence hamile kadınlar çok hassas oluyor duygusal oluyor ne demek ya?ne cüret yani ?ayıp denen birşey var .keşke bozsaydın bende göz doktoruna gitmiştim bir keresinde kadın bana kötü davranmıştı ama bende verdim ağzının payını sustu birşey diyemedi ama tabi sen hamilesin ne diyebilirsin ki ?neyse çok sinir oldum ama şikayet et mutlaka .

cnm cok uzuldum .o doktoru da sıkayet edin lutfen.

İnan tüğlerim diken diken oldu başıma ağrılar girdi sessiz kalma sen yinede şikayet etsem ne olcakki diye düşünme.. sen yine iyi davranmışsın ben kesin eşime söylerdim ensesinden tutar muayene ettirirdi gerekirse ne biçim insanlar var ya sıkma sen canını şükür et Allah kötü insanlarıla karşılaştırmasın hiçbirimizi umarım bidaha böyle doktorlarla karşılaşmassın canım kendini üzme bak bebeğinede hissettiriyorsun düşünmemeye çalış lütfen

iyi ki yavrunuza bir şe y olmamış. lütfen ama klütfen o doktor bozuntusunu şikayet edin böyle doktorculuk olmaz!

kesinlikle şikayet edilmeli yaşadını başkalarınında yaşamaması için

guzel kardesim yasadiklarin cok uzucu lakin keske bayan bir doktora gorunseydin belki daha farkli muamele gorurdun

ne alaka yapmayın allah aşkına bayanı erkeğimi var bu işin kabaysa kabadır bayanlar çokmu kibar sanıyosunuz insanın içinde olmalı

bencede şikayet et canım hiç bekleme kendinide üzme öyle insanlar için kendini ve bebeğini düşün hayırlı doğumlar

canım, ben de hamileyim kanamam vardı. doktora gittim. normalde hiç jinekolojik muayene olmadığımı, çekindiğimi söyledim. o sandalyeye oturttu beni de doktorum ama anlayışlıydı sağolsun. alttan ultrason uyguladı. acayip kasıldım ama doktorum sakinleştirdi.

yani onların işi bu olabilir. ama çoğumuzum ilk kez başına geliyor ve tedirgin oluyoruz. daha anlayışlı olmaları gerekir. çok ayıp etmiş. muhakkak şikayet et.

arkadaşım durduğun kabahat niye doktoru şikayet etmiyorsun. Sonucunda birşey çıkmasa bile o vicdansız doktorun başkalarına aynı şekilde davranmasını engellemiş olursun. lütfen yanına kar bırakma git Savcılığa ver bi dilekçe bu kadar basit

Ben olsam kapıdan çıkar çıkmaz şikayet ederdim. EŞinle paylaşsaydın keşke. O gerekli yerlere şikayet ederdi. Terbiyesiz doktorun yaptığına bak ya sabah sabah sinir oldum

Direk geri .........diyesim geldi.Hala şikayet etmediysen ,hiç durma sağlık bakanlığına şikayette bulun.
Çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…