• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktorun kaba davranışı

kalanchyo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
36
Yer
İstanbul
:14: KIZLAR MORALİM ÇOK BOZUK LÜTFEN BİRİ TESELLİ ETSİN BENİ.2 YILLIK EVLİYİM VAJİNUSMUSU KENDİM YENDİM,EŞİMİN ANLAYIŞI YENMEME ÇOK YARDIMCI OLDU. SONRA 6 AY ÇOÇUK İÇİN UĞRAŞTIK BU SIRADA ÜSTÜME GELEN BENİ ÜZEN ÇOK KİŞİ OLDU.RABBİME SIĞINDIM DUA ETTİM VE HAMİLEYİM.ANCAK GEÇEN GÜN HAFİF KANAMAM OLDU GECE ACİLE GİTTİK VE DOKTOR BENİ O İĞRENÇ ÇATALA ÇIKARDI.DOKTOR ERKEKTİ VE ACAYİP SİNİRLİYDİ.bEN PANİK YAPINCA HİÇ YARDIMCI OLMADAN KALK SENİNLE Mİ UĞRAŞCAM DEDİ.BEN VAJİNUSMUS OLDUĞUMU VE ÜSTÜME GELMEMESİNİ SÖYLEDİM.BELLİ NORMAL OLMADIĞIN DEYİP DALGA GEÇİP NASIL HAMİLE KALDIN O ZAMAN DEDİ.NASIL ZORLUKLARLA YENDİĞİMİ BİLE DİYEMEDİM.SONRA BEBEĞE ULTRASONLA BAKMASINI İSTEDİM HALA KALK GİT DİYOR.O SAATTE BAŞKA HASTANEYE GİTMEM MÜMKÜN DEĞİLDİ AĞLADIM YALVARDIM SONUNDA BAKTI KALBİ ATIYOR DEDİ NASIL OLDUYSA KAN TESTİ YAPTI NORMAL OLDUĞUNU HEMŞİRE DEDİ. YATIP DİNLEN DEDİLER.BEN OGÜNDEN SONRA SÜREKLİ AĞLIYORUM Bİ DAHA MUAYENE OLMAK DOKTOR GÖRMEK İSTEMİYORUM.AZICIK İLGİ GÖSTERSEYDİ BÖYLE OLMAZDI.BEBEĞİN DE BENİMDE HAYATIMI RİSKE ATTI ALLAHA TESLİM EDİYORUM:43:

canım üzülme üzülerek bebeğinide üzüyürsun bir densiz yüzünden deymez her zaman karşımıza iyi insanlar cıkmayabiliyor güçlü ol bir daha gitmezsin o adama olur biter

üzülme hatta bebeğine birşey olmadığı için sevin ve şükret...cins bir doktora denkgelmişsin..sinirini senden çıkartmış..ama aksine çok rahatlatan doktorlar var..o geçti,gitti..sen artık iyi,işinin ehli bir doktor araştır...

öncelıkle gecmıs olsun cok uzuldum ama
doktoru sıkayet etmelısın bence
yanına kalmamalı
esın neredeydı bu sırada durumu anlatmadın mı
sıddete karsıyım ama bu adam dayagı haketmıs

O doktoru şikayet edin lütfen :47:

evet bebegıne bırsey olmadıgı ıcın sukret
ama o pıslık adamı da sıkayet et ...
oyle sınırlendımkı keske elıme gecsede .....

:14: KIZLAR MORALİM ÇOK BOZUK LÜTFEN BİRİ TESELLİ ETSİN BENİ.2 YILLIK EVLİYİM VAJİNUSMUSU KENDİM YENDİM,EŞİMİN ANLAYIŞI YENMEME ÇOK YARDIMCI OLDU. SONRA 6 AY ÇOÇUK İÇİN UĞRAŞTIK BU SIRADA ÜSTÜME GELEN BENİ ÜZEN ÇOK KİŞİ OLDU.RABBİME SIĞINDIM DUA ETTİM VE HAMİLEYİM.ANCAK GEÇEN GÜN HAFİF KANAMAM OLDU GECE ACİLE GİTTİK VE DOKTOR BENİ O İĞRENÇ ÇATALA ÇIKARDI.DOKTOR ERKEKTİ VE ACAYİP SİNİRLİYDİ.bEN PANİK YAPINCA HİÇ YARDIMCI OLMADAN KALK SENİNLE Mİ UĞRAŞCAM DEDİ.BEN VAJİNUSMUS OLDUĞUMU VE ÜSTÜME GELMEMESİNİ SÖYLEDİM.BELLİ NORMAL OLMADIĞIN DEYİP DALGA GEÇİP NASIL HAMİLE KALDIN O ZAMAN DEDİ.NASIL ZORLUKLARLA YENDİĞİMİ BİLE DİYEMEDİM.SONRA BEBEĞE ULTRASONLA BAKMASINI İSTEDİM HALA KALK GİT DİYOR.O SAATTE BAŞKA HASTANEYE GİTMEM MÜMKÜN DEĞİLDİ AĞLADIM YALVARDIM SONUNDA BAKTI KALBİ ATIYOR DEDİ NASIL OLDUYSA KAN TESTİ YAPTI NORMAL OLDUĞUNU HEMŞİRE DEDİ. YATIP DİNLEN DEDİLER.BEN OGÜNDEN SONRA SÜREKLİ AĞLIYORUM Bİ DAHA MUAYENE OLMAK DOKTOR GÖRMEK İSTEMİYORUM.AZICIK İLGİ GÖSTERSEYDİ BÖYLE OLMAZDI.BEBEĞİN DE BENİMDE HAYATIMI RİSKE ATTI ALLAHA TESLİM EDİYORUM:43:

186 ya bildir bu durumu ve o hastanenin anket kutusu olmasi gerekiyo kanunen yaz oraya akli basina gelsin...

cevap yazan herkese çok teşekkür ederim.Eşimi içeri almadılar. Anlattım ve çok sinirlendi.İçeride tek başıma olduğum için olayı istedikleri gibi kapatabilirler. O adamın suratını dahi görmek elimi ayağımı titretiyo sinirden . insanı böyle değersiz gören hastane anlayışının o pisliği cezalandıracağına inancım yok.Tek tesellim bebeğim hayatta ama o adam yüzünden vajinusmus rahatsızlığım tekrar ortaya çıktı bi daha nasıl muayene olcam hep aklıma gelecek.

canım benım ustunu nasıl kapatacaklar sen gıt sıkayetını yap bakalım
belkı senın gbı baskalarınında canını yakmıstır
ayrıca esını ıcerı almazlar ama esın ıcerı gdıp bu yaptgının hesabını sorsaydı keske yapıssaydı yakasına

hasttanin şikayet bölümüne yazdım bakalım ne cevap gelecek. Eşim çok sinirli bi insan o an desem çok kötü olaylar olurdu ve ben o an sadece bebeğimin sağlığını düşünebiliyodum.

hep boyle dusunuyoruz ,
aman solemıyım aman bırsey olur olay cıkar
bılmem ne hep ıcımıze atıyoruz
sonrra ıste bu yuzden basımıza gelıyo
bu olaylar pıslık herıf hamıle kadına yaptıgına bak ya

Canım doktor afedersiniz böyle salak salak konuşurken eşin orda değil miydi?
Bence mutlaka şikayet et o adamı...
doktor olmuş vajinismusu mu bilmiyor? Tek bir laftan etkilenilebileceğini bilmiyor mu?
Ben de 1.5 yıl vajinismusla uğraştım çok iyi anlıyorum seni canım, şikayet et mutkaka...

canım prosedürü tam bilmiyorum ama sağlık bakanlığına şikayet dilekçesi göndermelisin bence bahsi geçen doktorla ilgili.yaptıklarını tutumunu anlat şahidin de varsa meslekten ihracına kadar gider terbiyesiz hipokrat yemininin amacını kavrayamamış belli ki okumuş adam olduğunu sanmış saygısız.
ayrıca geçmiş olsun sağlıkla doğar inşallah bebeğin..

guzel kardesim yasadiklarin cok uzucu lakin keske bayan bir doktora gorunseydin belki daha farkli muamele gorurdun

o doktoru hastane bashekimine sikayet edin lutfen. il saglik mudurlugunede bildirin.

Yaşadığınız çok uzucu ama nıye yalvarıyorsunuz kı ?
Kötu muamele gordugunuz an sesını yukseltıp dısarıdakı esınızı yada hemsıreyı cagarmanız gerekırdı
ayrıca jınekolojık muaynelerde doktor ıle hasta yanlız bırakılmaz hemsıre mutlaka olur bu puresodurdur..

hemen hastane bashekımıne sıkayette bulunun ayrıca
Hasta Hakları Başvurusu Bildirim Formu
sıkayetınızı yapın..
sizdede hata var olayın ustunu kapatmıssınız .
cok sınırlendım ya herkez doktor olabılır ama herkez ınsan olamıyor işte.

canim gecmis olsun .ama neden sessiz kaldin ki keske cevabini yapistirsaydin ve yalvarmasaydin.ben olsam bana boyle yapan doktora sizi sikayet edicem birazdan bashekime derim ve kesinlikle de butun ilgili birimlere sikyet ederdim.olaymi cikicak cikcin sende ve bebeginden degerlimi ?hic biisey icin gec degil sikayetini yapo sikyet etmiyo sen etmiyosun boyle boyle o doktorlarda iyice arsizligi ele aliyorlar..

bi keresinde aynı olay dedemin başına gelmişti
dedem rahatsızlanmıştı gece 1 de, hastaneye gittik doktorda sinirlendi bu saattemi geliyosunuz diye, uyuyordu çünkü kendisi
il sağlık müdürü bizim akrabamızdı onu aradık şikayet ettik, doktor nerdeyse altına edecekti, korkusundan kendisi taşımıştı dedemin bastonunu, ilaç poşetini falan, sonra yatırmıştı dedemi hastaneye, sabaha kadarda dedemin başucundan ayrılmamıştı

şikayet etmek lazım böylelerini

Son düzenleme:
kesinlikle şikayet etmeliydin...hasta hakları diye bir birim var hastane bünyesinde...eminim ki dr un ilk vukuatı değildir bu...o yüzden sana inanırlar...tv lere şikayet edeceğini söyle...gerekirse sağlık bakanlığına giderim de...

bir de ben,ayıptır söylemesi,böyle mimlenmiş gıcık dr.lara muayeneye giderken telefonumu kayıtta hazır tutuyorum...çirkin bir muamele görürsem diye...sonuçta başhekim vs hepsi tanıyorlar birbirlerini...işi sağlam tutmak lazım :17:

Back