Doktorumuzdan mı kaynaklanıyor yoksa bu işler de çok mu para dönüyor.

aslihan-b

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2017
1
0
1
47
doktor bir yakınımızın okul arkadaşını tavsiye etmesi üzerine 400km uzaktaki bir tüp bebek merkezine gittik, anestezisiz çok acılı yumurta toplama işleminden sonra 4 gün daha dayanılmaz ağrılar çektim, Doktorum muane sonrası yumurtalar büyümeye devam etmiş açıklamasını yaptı.

embrioyu donduralım bir dahaki ay koyarız dedi, tamam dedik,
bir kaç muane ve bir kaç gidip gelmeden sonra şimdi de; 15inci gününde 11mm olan rahim duvarına az diyor, bunu deme şekli bile ofsayt "bir arkadaşa da danıştım, oda az olduğunu söyledi..." bir doktor duvar kalınlığının ne olduğunu bilmez mi yumurtaların gelişimi ile ilgilenmez mi ? şimdi bir 1ay daha gidip geleceğiz.

bir kaç gün sonra rahim duvarı için bir iğne vereceğim diyor, bu iğne 15mm sınırını aşması durumunda ne yapacağız bilmiyorum

hangi birini anlatacağım bilmiyorum, büyük ihtimal tüp bebek parası haricinde biz her muane ücreti ödediğimizde veya kayıt açtığımızda devletten ekstra para aldıkları için bize devlet dairesindeki gibi bugün git yarın gel diyorlar.

şimdi farklı bir tüp bebek merkezine gidsek donmuş embriyo'yu bu hastaneye taşıyabilirler mi diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Cok üzüldüm.
İnanamadım dogrusu.. ne bıleyım doku aldırmaişlemını bıle anestezısız yaptırdım ama opu nasıl olurda sedaston verılmeddn yapılır
Lütfen danısın baska doktorları durumu bıldırın.
Ayrıca bır kere muayene ucretı ödenır bırdaha ödenmez , o ilk odemede tedavıden duser.
Kac yıllık bır merkez burası ??

sigara mı ?
Şok geçirdim.
1.si rahim kalınlığı en ideali 9 ile 14 arasıdır. Bebeğin tutunması için ne çok ince nede çok kalın olması istenir. Yani sizinki çok ideal. Ben ilk tedavim ve son tedavimdede 9 ile 10 arasıydı ve ikisindede gebe kaldım.
2.si embriyolarınızı anlaşmalı başka hastaneye taşıyabilirsiniz. Size hastaneniz özel bir termos veriyor onunla teslim alıp götürebilirsiniz.
Tavsiyem o hastaneden arkanıza bakmadan kaçın.

A aslihan-b
Yumurta toplamayı nasıl anestesisiz yapabiliyor. Kesinlikle başka doktora gitmenizi öneririm.

Doktorunuz sanırım ilk kez yapacak işlemi daha önce yapmış olsa anestezisiz asla yapmazdı ve başka bi doktora danışmaya gerek duymazdi. Bilinen ve tercih edilen temiz basari orani yuksek bir merkez ve tecrubeli bir doktor seçmeniz gerekiyor.
Orada islemi yaptırmaya devam ederseniz de embriyo tutunmazsa da sakın üzülmeyin yolunuza devam edin.. Embriyo tasima konusuna gelince , çoğu merkez kendi laboratuvarinda gelistirmedigi embiryolara sıcak bakmıyor ve anlattıklarınıza göre de bakmamalari doğal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…