- Konu Sahibi fxuxsfxuxs
bugün kontrolümüz vardı kızım 5.5 aylık 9400 kilosu. boyu da 69 cm. kilosu üst sınırda dedi doktor ama anne sütü aldığı ve boyuyla orantılı olduğu için sorun yok dedi. lakiiin yürüteci zaten önermiyoruz ama tombiş bebeklere kesinlikle önermiyoruz dedi, bacakları yay gibi yamuluyormuş bebeklerin. ben de zaten almayı pek düşünmüyordum artık kesinlikle almam.
bir de ek gıdaya yavaş yavaş başlayabileceğimi (zaten meyva suyu püresi veriyorum 10 gündür falan) ama hazır mama vermememi söyledi. organik kavanozlar falan dedim sadece yolculukta dedi üstüne basa basa. herşeyi evde hazırladıklarından ver dedi, kilolu olduğu için mama veme dedi sanırım. ben de vermek istemiyordum ama arada kurtarıcı olur diyordum, veremicez anlaşılan.
bir de ek gıdaya yavaş yavaş başlayabileceğimi (zaten meyva suyu püresi veriyorum 10 gündür falan) ama hazır mama vermememi söyledi. organik kavanozlar falan dedim sadece yolculukta dedi üstüne basa basa. herşeyi evde hazırladıklarından ver dedi, kilolu olduğu için mama veme dedi sanırım. ben de vermek istemiyordum ama arada kurtarıcı olur diyordum, veremicez anlaşılan.