Doktorumun tedavisi içime sinmiyor

Deniznisan

Mutluluk ve huzur
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2007
1.202
228
41
4 aydır çocuk istiyoruz ama kısmet olmadı geçen ay doktora gittik 5. günü klomene başlattı 10. gün pregnyl yapıldı ama yumurtanın büyüyüp büyümediğine bakmadan yaptırdı iğneyi benim burada gördüklerim doktor haptan sonra çağırıp yumurtanın büyüklüğüne bakıp ona göre yaptırmış.14. gün çağırdı tekrar ultrasonla baktı bir yumurta vardı 16mm belki bi tane daha varmıştır çatlamıştır belkide sadece bu oluşmuştur dedi bu artık büyümez adet olmanı bekliycez dedi sizcede büyümezmi artık
çok uzattım ama aklıma yatmıyor bu tedavi zaman kaybediyormuşum gibi hissediyorum bir doktor daha var 3 ay önce başlamış ona gidelim diyorum doktorum 65-70 yaşlarında eşim bu doktor tecrübeli diyor sizce ne yapmalıyım?

canim neredesin? hangi ulke? il?
4 ay cocugum olmuyor demek icin bile cok kisa bir donem. esinde degerler super, kendin 28 gunde bir regl olan arkadasim 8. ayinda tuttiurdu. yani ovulasyon testleiyle falan. stres de yapmamasina ragmen. yani demek istedigim, yumurtlamanda falan sorun mu var. direkt suna baslatti vs demissin de. hani yumurtalain mi buyumuyor da ilacla buyuttuler? biraz daha acik anlatirsan sana yardimci olabilecek arkadaslar cikar.

türkiyenin küçük bir ilinin küçük bir ilçesindeyim 4 ay kısa bir süre biliyorum ama hemen olsun istiyorum
bir ara fsh yüksekti onunla uğraştık sonra prolaktinim yükseldi ankarada bakılan değer normal buradaki devlet hastanesinde bakılan yüksek çıkıyor doktor ankaradaki daha güvenilir dedi
benim adetlerim çok düzensiz 32-38-45 hep değişiyor yumurta takibi yapmadan ilaca başlattı bana biraz ilgisiz gibi geldi

canım benim 4 ay çok kısa bir süre biraz oluruna bıraksan daha iyi sonuç alacağından eminim.bende çok kafama taktıuğımdan stres yaptığımdan bebeğim 13 ay sonra geldi.bu arada stres hormonlarımı etkiledi ve prolaktin denen stres hormonum yükseldi.ama hiçbir ilaç kullanmadan sadece kafamdan bebeği silerek hamile kaldım.inan bu senin elinde.sen ne kadar çok stres yaparsan bebek senden o kadar uzaklaşıyor canım.

X