- 12 Aralık 2017
- 1.681
- 863
- 53
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
-
Arkadaşlar kanamam olunca başka hastaneye gittim acile ve doktor çok ilgilendi. Bebeğin her şeyine A dan Z ye baktı. ben sormadan anlattı. Kanama alanlarını gösterdi. Ultrasonu diğer hastaneye göre kaliteliydi, benim karşımda da ekran vardı bebeğimi izledim ordan çok hoşuma gitti. Doktor çok konuşkandı.
Normal gittiğim doktorum beni başından beri takip eden genç dinamik ve yorumları iyi bir doktor. Tsh takibimi yapan, ne zaman mesaj atsam anında dönüş yapan, ne sıcak nede soğuk birisi. Pek konuşmayı sevmiyor. Ona göre iyiyse iyi açıklama yapmıyor. Ama benim ilk gebeliğim ve bilgilendirilmek istiyorum. ayrıca bu hastanede acil kadın doğum yok.
Kafam çok karıştı. Sizce ?
Ne alaka hayatımda görmediğim ilgiyi görmek. Riskli ve ilk gebelik ister istemez bilgilenmek istiyor insan.Gerekli bilgilendirmeyi yapması yeterli.
Hayatında göremediği ilgiyi bi doktordan beklemek de ne bileyim..
Doktoru darlamıyorum hatta gittiğimde soracağım çoğu şeyi unutuyorumSeçeceğiniz doktora sabırlar diliyorum
İlk gebeliğim beni nasıl bir sürecin beklediğini bilmiyorum ayrıca riskli gebelik ondan olabilir mi ?İnsanlar neden doktordan bu kadar ilgi alaka bekliyor hiç anlamıyorum.
Bana da hayrına bakmıyor özel hastane sonuçta. 200 tl verince ilgi de bekliyor insanSenin ilk gebeligin olabilir ama sen doktorun ilk hastasi degilsin. Gunde kac kisiye bakiyor. El insaf.
Senin ilk gebeligin olabilir ama sen doktorun ilk hastasi degilsin. Gunde kac kisiye bakiyor. El insaf.
Ne alaka hayatımda görmediğim ilgiyi görmek. Riskli ve ilk gebelik ister istemez bilgilenmek istiyor insan.
İnsanlar neden doktordan bu kadar ilgi alaka bekliyor hiç anlamıyorum.
Sorduğum soruyla yazdığınız yorum ne alaka ille eski konulardan vuracaksınız. Sizin hayatınız dört dörtlük anlaşılan. Kendi kendime yetebiliyorum çok şükür ilgiye açlığım yok. Siz hamileliğinizde ilgi için gitmişsiniz anlaşılan herkesi kendiniz gibi sanıyorsunuz. Benim bebeğimi kaybetme riskim var evet ilgisini görmeliyim doktorunda. İnsanı konu açtığına pişman edersiniz böyleDoktordan konuşkan diye bahsetmek bana biraz abartı bi durum gibi geldi. Bazı kadınların sırf şu fazla “ilgi” için doktora gittiğini düşünüyorum. Önceki konunuzda eşinizden ilgi göremediğinizi yazmıştınız,sizi tee çeyiz hazırlığı döneminizden biliyorum,hep aynı yörüngedesiniz bla bla bla..
Çok konuşan riski mi azaltıyor?İlk gebeliğim beni nasıl bir sürecin beklediğini bilmiyorum ayrıca riskli gebelik ondan olabilir mi ?
Olur mu koskocaaa 200 tl vermiş gerekirse gelip ağzına mama beslemesi lazım doktorunDoktordan konuşkan diye bahsetmek bana biraz abartı bi durum gibi geldi. Bazı kadınların sırf şu fazla “ilgi” için doktora gittiğini düşünüyorum. Önceki konunuzda eşinizden ilgi göremediğinizi yazmıştınız,sizi tee çeyiz hazırlığı döneminizden biliyorum,hep aynı yörüngedesiniz bla bla bla..
Olsun, gerekli bilgiyi veriyorsa daha ne yapsin? Yani tam olarak nasil bir ilgi ve alaka bekliyorsun doktordan? Ozel hastanelerde simdi devlet gibi oldu. Dunyanin sirasi var bir suru hastaya bakiyorlar.Bana da hayrına bakmıyor özel hastane sonuçta.
Beni bilgilendirmesi destek olup moral vermesi ve süreci Nasıl yöneteceğini söylemesi içimi rahatlatıyor evetÇok konuşan riski mi azaltıyor?
Size ne ?Olur mu koskocaaa 200 tl vermiş gerekirse gelip ağzına mama beslemesi lazım doktorun
İçiniz hangisinde rahat ettiyse ona karar verin.İki hastanede de çocuk yoğun bakım varmı en önemli kısım o.Ve doktordan çok hastane de önemli.Yorumlara göre karar verinArkadaşlar kanamam olunca başka hastaneye gittim acile ve doktor çok ilgilendi. Bebeğin her şeyine A dan Z ye baktı. ben sormadan anlattı. Kanama alanlarını gösterdi. Ultrasonu diğer hastaneye göre kaliteliydi, benim karşımda da ekran vardı bebeğimi izledim ordan çok hoşuma gitti. Doktor çok konuşkandı.
Normal gittiğim doktorum beni başından beri takip eden genç dinamik ve yorumları iyi bir doktor. Tsh takibimi yapan, ne zaman mesaj atsam anında dönüş yapan, ne sıcak nede soğuk birisi. Pek konuşmayı sevmiyor. Ona göre iyiyse iyi açıklama yapmıyor. Ama benim ilk gebeliğim ve bilgilendirilmek istiyorum. ayrıca bu hastanede acil kadın doğum yok.
Kafam çok karıştı. Sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?