• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktorumu değiştirmelimiyim?

Usaklibirkiz

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2017
1.681
863
53
Arkadaşlar kanamam olunca başka hastaneye gittim acile ve doktor çok ilgilendi. Bebeğin her şeyine A dan Z ye baktı. ben sormadan anlattı. Kanama alanlarını gösterdi. Ultrasonu diğer hastaneye göre kaliteliydi, benim karşımda da ekran vardı bebeğimi izledim ordan çok hoşuma gitti. Doktor çok konuşkandı.

Normal gittiğim doktorum beni başından beri takip eden genç dinamik ve yorumları iyi bir doktor. Tsh takibimi yapan, ne zaman mesaj atsam anında dönüş yapan, ne sıcak nede soğuk birisi. Pek konuşmayı sevmiyor. Ona göre iyiyse iyi açıklama yapmıyor. Ama benim ilk gebeliğim ve bilgilendirilmek istiyorum. ayrıca bu hastanede acil kadın doğum yok.

Kafam çok karıştı. Sizce ?

Arkadaşlar kanamam olunca başka hastaneye gittim acile ve doktor çok ilgilendi. Bebeğin her şeyine A dan Z ye baktı. ben sormadan anlattı. Kanama alanlarını gösterdi. Ultrasonu diğer hastaneye göre kaliteliydi, benim karşımda da ekran vardı bebeğimi izledim ordan çok hoşuma gitti. Doktor çok konuşkandı.

Normal gittiğim doktorum beni başından beri takip eden genç dinamik ve yorumları iyi bir doktor. Tsh takibimi yapan, ne zaman mesaj atsam anında dönüş yapan, ne sıcak nede soğuk birisi. Pek konuşmayı sevmiyor. Ona göre iyiyse iyi açıklama yapmıyor. Ama benim ilk gebeliğim ve bilgilendirilmek istiyorum. ayrıca bu hastanede acil kadın doğum yok.

Gerekli bilgilendirmeyi yapması yeterli.

Hayatında göremediği ilgiyi bi doktordan beklemek de ne bileyim.. 🤔

Ne alaka hayatımda görmediğim ilgiyi görmek. Riskli ve ilk gebelik ister istemez bilgilenmek istiyor insan.

Doktordan konuşkan diye bahsetmek bana biraz abartı bi durum gibi geldi. Bazı kadınların sırf şu fazla “ilgi” için doktora gittiğini düşünüyorum. Önceki konunuzda eşinizden ilgi göremediğinizi yazmıştınız,sizi tee çeyiz hazırlığı döneminizden biliyorum,hep aynı yörüngedesiniz bla bla bla..

Doktordan konuşkan diye bahsetmek bana biraz abartı bi durum gibi geldi. Bazı kadınların sırf şu fazla “ilgi” için doktora gittiğini düşünüyorum. Önceki konunuzda eşinizden ilgi göremediğinizi yazmıştınız,sizi tee çeyiz hazırlığı döneminizden biliyorum,hep aynı yörüngedesiniz bla bla bla..
Sorduğum soruyla yazdığınız yorum ne alaka ille eski konulardan vuracaksınız. Sizin hayatınız dört dörtlük anlaşılan. Kendi kendime yetebiliyorum çok şükür ilgiye açlığım yok. Siz hamileliğinizde ilgi için gitmişsiniz anlaşılan herkesi kendiniz gibi sanıyorsunuz. Benim bebeğimi kaybetme riskim var evet ilgisini görmeliyim doktorunda. İnsanı konu açtığına pişman edersiniz böyle

Olur mu koskocaaa 200 tl vermiş gerekirse gelip ağzına mama beslemesi lazım doktorun :kızgın:

İçiniz hangisinde rahat ettiyse ona karar verin.İki hastanede de çocuk yoğun bakım varmı en önemli kısım o.Ve doktordan çok hastane de önemli.Yorumlara göre karar verin

Back