Doktorumla ilgili tereddutlerim ...

Bir şey diyeceğim de bu parayı alan hastane, doktor değil.
Sanki cebe atıyor gibi yorumlar yapılmış.
Ha keza muayene doktorunuz ayrı olur, doğum için hastaneyle anlaşılır falan hele o zaman fiyatlar 20 bine çıkıyor, ben şanslıydım doktorum zaten hastane doktoruydu, paket anlaşması yapıp yırttık.

Ayrıca bu meblağlar boşuna verilmiyor, tüm testler, sezaryen ya da epidural doğum, yenidoğan yoğunbakım ünitesi olması, hamilelikle alakalı herhangi bir hastalıkta yatarak ücretsiz tedavi, sonlanmasında kalan fiyatın geri ödemesi ve bir problemde ücretsiz tedavi, bebeğin işitme, kalça çıkığı göz testi, emzirme danışmanlığı, emzirme hemşiresi eve hizmeti, süsleme, kuaför cart curt.
Aklınıza ne gelirse hepsi sunuluyor, siz istediğinize ya da sunulan seçeneğe göre ödüyorsunuz.

Doğumhaneye girdim çıktımtan çok öte, anne bebek destekli hastaneler zaten doğumhane bile kullanmıyor, odada doğum yaptırıyor.

ben yurtdisinda yasiyorum ve ulkenin durumunu hayretle izliyorum.. ve hala ulkede maalesef sizin gibi dusunen insanlar fazla oldugu icin hic sasirmadim yorumlariniza.. evet uzerine basa basa soyluyorum bu paralar helalmi simdi ?!! niye iyi doktor demek milletti soymakmi demek sizce.. doktorlar reklam yapma derdine dusmus.. heryerde goruyoruz artik.. bu meslegi reklam haline getirenlere yazik.. DOGUMLARA %50 INDIRIM 10 TAKSIT VSVS NE BU YAHU !!! Anormal bi durumu normalmis gibi gosteremeye calisiyorsunuz..
Evet gecesinu gunduzune katip essek gibi calisan insanlar icin , insanlarim hayatini kurtaran insanlar icin , yeniden dogmus gibi hayat surdurmelerine vesile olan insanlar icin bu degil 383883 misli bile helal .
Siz iyi doktor olun olabiliyorsaniz ve ucretsiz bakin insanlara nasil fikir ?

Yok, kral dairesinin gecelik fiyatı 5 bin tl.
Normal süit odalar 2 3 bin.
Şaka değil valla böyle.
Ful özel hastaneler gerçekten öyle yani devlet katkisi olmayanlardan bahsediyorum, 2 sene önce küçük kızıma bir gecelik yatış 2 bin tl demişlerdi 7 gün yaticakti artı tüm tahliller hariç dediler 5 yıldızlı otel olsa bu kadar olmazdı fiyatı

ben yurtdisinda yasiyorum ve ulkenin durumunu hayretle izliyorum.. ve hala ulkede maalesef sizin gibi dusunen insanlar fazla oldugu icin hic sasirmadim yorumlariniza.. evet uzerine basa basa soyluyorum bu paralar helalmi simdi ?!! niye iyi doktor demek milletti soymakmi demek sizce.. doktorlar reklam yapma derdine dusmus.. heryerde goruyoruz artik.. bu meslegi reklam haline getirenlere yazik.. DOGUMLARA %50 INDIRIM 10 TAKSIT VSVS NE BU YAHU !!! Anormal bi durumu normalmis gibi gosteremeye calisiyorsunuz..
Hanımefendi yurtdışında yaşayıp ülke hakkında atıp tutmak kolay galiba. Devlet hastanelerinde doktorların maaşı kuş kadar d onlar da özele kaçıyor. Biri diyor ki çocuğumu yaşattılar diğeri diyor gece gündüz arıyorum bu insanlara aldıkları para helal olsun. Hala da diyorum siz de kazanın doktorluğu gelin ülkenizde sevabına yapın bu işi herkese örnek olun

Hanimefendi, rica ediyorum, beni bir daha alintilamayin. Bunu teknik olarak engelleme sansim var mi, bilmiyorum. Bilsem konuyu boyle sabote etmezdim, konu sahibi lutfen kusura bakmayin.
Sanmam. Kalkip isminizi aklimda tutacak kadar bos vaktim yok , animsayamadim bile sizi ondan alintiladim .
Bundan sonrasi icinde beynime kazimayi düşünmüyorum. Cevaplama ihtiyacim olursa alıntılarım. Siz zaten kazimissiniz , cevap vermezsiniz olur biter .

Ozel durumum var normal bi gebe degilim rahim yapimdan kaynakli 😕 oluk oluk kanama yasadigim oluyor maalesef oyle olunca aramak gerekiyor veya mesaj atmak. tabiki hersey seyrinde gidiyorsa neden aransın gece 😊 Ama benim geceyse gece gunduzse gunduz ulasmam lazim diger turlu ozelin anlami kalmaz benim icin.
Aynı benim kardeşimin durumu bazen hemen ulaşabilmek çok çok önemli

Ful özel hastaneler gerçekten öyle yani devlet katkisi olmayanlardan bahsediyorum, 2 sene önce küçük kızıma bir gecelik yatış 2 bin tl demişlerdi 7 gün yaticakti artı tüm tahliller hariç dediler 5 yıldızlı otel olsa bu kadar olmazdı fiyatı
Benim doğum yaptığım hastane öyleydi sgk anlaşması yoktu ilk doğumumda.
Ama hizmet kalitesi de o kadar iyiydi.
Süit oda kullandım doğumda, otel konforunda da ağırlandım, misafirlerim de öyle.
Ama 1 sene sonra ikinci doğumu yaptım, tek değişen sgk ile anlaşmış hastane.
Doktorum orada olmasa tövbe adım atmazdım, asla!
Aynı hatta daha fazla para ödeyip, yarı hizmetini alamadım.
Doktorum 10 günden önce randevu veremez hale gelmiş önceki münasebetimizden el altından alıyordu beni, 40 dk nst sırası bekledim ben şaka mı bu?

Sağlık konusunda kendini aşmış ve hizmet kalitesi iyi bir hastane ise, her şey mübah.
Ama aksi ise işte orada mesele başlıyor zaten.

niye hayir sever doktorlarda var.. hepsi paragoz degil..
Hic kimsenin hayir yapmak icin dirsek curuttugunu sanmiyorum. İsini iyi yapan herkes, diger meslektaslarindan daha yuksek fiyat isteyebilir, bu en dogal hakki. Ben avukatim, isimde de iyiyim. Siradan bir avukatla neden ayni paralara calisayim? Ben kendimi gelistirmek icin durmadan okuyorum, surekli calisiyorum vs vs. Kimse kusura bakmasin zaten aaa bu cok yuksekmis diye de hic cikmadi daha karsima, ciksa heralde siz de cok vizyonsuzmussunuz der davasini reddederdim

Hanımefendi yurtdışında yaşayıp ülke hakkında atıp tutmak kolay galiba. Devlet hastanelerinde doktorların maaşı kuş kadar d onlar da özele kaçıyor. Biri diyor ki çocuğumu yaşattılar diğeri diyor gece gündüz arıyorum bu insanlara aldıkları para helal olsun. Hala da diyorum siz de kazanın doktorluğu gelin ülkenizde sevabına yapın bu işi herkese örnek olun
atip tutmuyorum gorunen koy kilavuz istemez.. doktor demek insanlardan bir dogum icin 9000 12000 15000 miktarlar almak degildir.. hani bi dogum icin 3000 deseler Eyvallah diyecegim.. ellerini biraz vicdanlarina koysunlar..

Hastanenin durumundan ziyade parasına takılıp sayfa sayfa yazan arkadaşlar cidden yardımcı olmuyorsunuz şu an bana .
Önerileriniz için teşekkür ederim . Gerçekten yardımcı olmak için deneyimlerini anlatan arkadaşlara 2 kere teşekkür ederim .
Ulaşamadığınız doktor dünyada tek isim olsa farketmez, ebe ile doğum yaparsınız.
İlk koşuldur ulaşılabilir olmak.

Sanmam. Kalkip isminizi aklimda tutacak kadar bos vaktim yok , animsayamadim bile sizi ondan alintiladim .
Bundan sonrasi icinde beynime kazimayi düşünmüyorum. Cevaplama ihtiyacim olursa alıntılarım. Siz zaten kazimissiniz , cevap vermezsiniz olur biter .
Emin misiniz? Buradan hic de bos vaktiniz yok gibi gorunmuyor, zira kac kere denk geldiysem verdiginiz cevaplara hepsi de yer etmis beynime. Yanlis anlamayin, normalde ne burada ne de gercek hayatta insanlara takan biriyimdir ama siz inatla bircok kez actigim konulara ve yazdigim yorumlara ters cevaplar verdiğiniz icin ister istemez akilda kaldiniz. Umarim daha guzel seylerle insanlarin aklinda kalirsiniz.

niye hayir sever doktorlarda var.. hepsi paragoz degil..
Türkiye’de devlet hastanelerinde gebe takibi ve doğum ücretsiz olarak yapılmaktadır. Özel muayeneyi tercih eden kişiler özel hastaneye başvurabilirler. Konu sahibinin konusu da param yok doktora gidemiyorum olmadığına göre doktor nefretinizi başka yerde açığa vurabilirsiniz.

Hic kimsenin hayir yapmak icin dirsek curuttugunu sanmiyorum. İsini iyi yapan herkes, diger meslektaslarindan daha yuksek fiyat isteyebilir, bu en dogal hakki. Ben avukatim, isimde de iyiyim. Siradan bir avukatla neden ayni paralara calisayim? Ben kendimi gelistirmek icin durmadan okuyorum, surekli calisiyorum vs vs. Kimse kusura bakmasin zaten aaa bu cok yuksekmis diye de hic cikmadi daha karsima, ciksa heralde siz de cok vizyonsuzmussunuz der davasini reddederdim
hmm gorduk dunyanin parasini verdigimiz avukatin bizi ne durumlara dusurdugunu.. lutfen ovunmeyin.. siradan avukatlar belki daha iyidir.. dedigim gibi onemli olan insan olabilmek..

Hastanenin durumundan ziyade parasına takılıp sayfa sayfa yazan arkadaşlar cidden yardımcı olmuyorsunuz şu an bana .
Önerileriniz için teşekkür ederim . Gerçekten yardımcı olmak için deneyimlerini anlatan arkadaşlara 2 kere teşekkür ederim .
Ank’da hrs vardi ben orda yasarken. Cooook da iyi bir doktor vardi orda, ismini hatirlarsam yazarim ama bu doktorunuzu degistirin. Ben 2. Hamileligimin bir doneminde gittigim doktoru mide spazmi gecirirken ulasamiyorum diye degistirmistim cok sevmeme ragmen. Hatta kendisi aramisti bi problem mi var ne oldu diye, size ihtiyacim oldugu zaman ulasamiyorum, bundan daha buyuk bir problem olabilir mi demistim, size de tavsiye ederim 😊

atip tutmuyorum gorunen koy kilavuz istemez.. doktor demek insanlardan bir dogum icin 9000 12000 15000 miktarlar almak degildir.. hani bi dogum icin 3000 deseler Eyvallah diyecegim.. ellerini biraz vicdanlarina koysunlar..
3 bin tl ye detaylı ultrason oluyor ne doğumu?
Olaydan bihabersiniz bence, çok da uzatmayalım mevzuyu.
Bunlar afaki rakamlar değil, piyasa bedelidir.
Hepsi 3 ken 20 istememişler keza hastane bu.
Takip yapan doktor muayene ücreti şuan ank da 350 ile 850 arası değişiyor.
Bu tek muayenedir.
700 800 civarı alanlar çok ünlü, ekran yüzü de olan proflardır, bir altı yine çok ünlü ve çok başarılı doktorlardır.
Böyle gider sıralama ama 150 200 e zaten muayene yok.

X