- Konu Sahibi Neredenbaksantutarsizlik
Devlet hastanesine git..parasız aynı tavrı görürsün..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Taksit taksit ödeyeceğiz dedik . Vazgeçebiliriz yani istediğimiz anda9000 i nakit odediniz mi ya da senet yaptiniz mi? Olmadi degisin doktorunuzu boyle olmaz.
kacarak uzaklasin bence.. hepsi hikaye.. 9 bin tl'nize yazik..Ne önerirsiniz sizce ne yapmalıyım .
Lina ya gidiyorum . Doktorumu çok sevmiştim vazgeçmek istemiyorumGenelde hastanelerin fix fiyatı oluyor. Doktor kendi kafasına göre fiyat belirlemiyor. Plastik cerrahi vs olsa neyse de. KD için 9000 TL’ninhastane alıyor çoğunu, hiç yurtdışı ile kıyaslamayın vallahi. Ameliyatlarda ne paralar dönüyor. İşinin ehli ise bence bekletsin ama doğru tanı versin. Eğer bir sıkıntınız yoksa ve rutin testlerse önem vermeyin. Yoğun olması sonuçta güven duyulan biri olduğunu gösterir. Hangi hastane bu arada?
Gelsin evi filanda temizlesin isterseniz.Bu parayi verecekseniz 7/24 ulasabilmelisiniz.
O parayı verdikten sonra evine çaya giderim benBu parayi verecekseniz 7/24 ulasabilmelisiniz.
Yaa ben o oarayla balayına gider araya 2.çocuğu sıkıştırırdım öğrenciliğin gözü kör olsun9000 tl verecek olsam; 9 ay boyunca hastanede özel oda, 3 öğün yemek, tatlı servisi, 24 saat sıcak su, adsl ve Netflix üyeliği falan isterdim herhalde
Maalesef yeterli olmuyor konu sahibi yerine yazayım dedim.Yani bilmediğimden soruyorum bu kadar para ödemek özellere taşınmak çok gerekli mi ? Sonuçta allah korusun bi hastalığınız ya da özel durumunuz yoksa normal devlette takip yeterli değil mi
Ankara ve ozel hastane olan kosullarda ortalama bir rakam istenmiş aslında dogum için.9000 tl verecek olsam; 9 ay boyunca hastanede özel oda, 3 öğün yemek, tatlı servisi, 24 saat sıcak su, adsl ve Netflix üyeliği falan isterdim herhalde
Bi tık iyi bir yer olsun diyorsanız malesef ankarada 7 yi kesinlikle gözden çıkarmak lazım
yazik ulke ne hale gelmis.. bir insani dunyaya getirmek icin dunyanin parasini istiyorlar.. hakkiyla alsalar bagri.. oda yok.. yazik cok yazik...Ankara ve ozel hastane olan kosullarda ortalama bir rakam istenmiş aslında dogum için.
Insanlar ne paralar veriyor inanamazsiniz yani.
Valla o dogumu yaptirmak icin 11 sene essek gibi çalışıyor insanlar.yazik ulke ne hale gelmis.. bir insani dunyaya getirmek icin dunyanin parasini istiyorlar.. hakkiyla alsalar bagri.. oda yok.. yazik cok yazik...
Paket program gibi desene kombo 9bin tl hiç kesin hesap ve taksitle ödeme duymamıştım hamilelikle ilgili neyse bunuda duyacakmışız, benimde kiz kardeşim şuan hamile birkaç dr değiştirdi beğenmedi suanki dr süper bir insan her dakka telefon edebiliyor istediğini sorabiliyor ulaşamamak ne demek hamilesin sonuçta bu iş dr un kişiliği ile alakalı sen ulaşabileceğin ve sevebileceğin başka bir dr arayışına gir hemen2 gün önce mesaj attım sonucumu öğrenemedim diye pazartesi 4 te klinigimizi arayın sonuçlar için diye cevap verdi . Moralim çok bozuldu bu duruma ... doktoru da çok sevmiştim