Doktorumla ilgili tereddutlerim

Neredenbaksantutarsizlik

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2011
1.880
2.251
Merhaba hanımlar hayırlı akşamlar .
Gebelik takibim Lina ( Ankara )'da oluyor . Bugüne kadar 3 defa gittim . Doktorumu sevmiştim ilgiliydi beni çok rahatlamıştı. Tek sikintisi biraz yogun olmasi . Perşembe günü tahlil vermiştim . Sonuçları cumartesi çıkar dediler . Aradım sonuç çıktı doktor hanıma gösteremedik pazartesi arayın dediler . Pazartesi aradım yine gösterememişler doktora. Bari mail atin ben bakayım dedim tamam dedi doktorun sekreteri o da yalan oldu .
Çok gerildim bende az para vermiyoruz 9 bin lira veriyorum bi tahlilimi 5 günde alıyorum. Sizce yersiz mi gerginligim.

Yok yok var iptal edebiliriz . Ama yersiz bi takıntı mi yaptım diye düşünüyorum doktora da kanım ısınmıştı oysa ki
O zaman iyiymiş. Bence yersiz değil. Ben olsam bende kızardım. Netice de onların bi çok hastası olsa da meşgul olsada en azından sekreteri sizi bişgilendirmeli.
Sonuçta anne adayısınız ve her testi tahlili belki korku ile bekliyorsunuz.

Yarın gorusucem sekreteriyle yarın da sonuç alamazsam direk doktorumla gorusucem bu sürekli tekrarlayacaksa süreci birlikte götürmeyelim diyecegim. Çok yükselmek de istemiyorum doktoru sevdiğim için açıkçası
Basit bir kan tahlilinde böyleyse yarın ikili üçlü dörtlü testlerde de mi böyle olacak

Bence de bi görüşün dersinizi açıklayın. Yükselmenize gerek yok tabiki. Tercih sizin elinizde. Belki bu aralar öyle falan der. Bi kaç haftaya değişir. Ama hep bu şekilde giderse bence sıkıntı. Hele ileriki aylarda daha sıkıntı

9 ay doktor sizinle birlikte olacak yeri geldiginde arayip konuşmanız gerekiyor yani bu bu kadar yogunsa ve siz aradiginizda erteleniyorsaniz bence verdiginiz parayi hak etmiyorlar . Doktor bu durunda cok onemli ve ilgi sadece guler yuz degil sizi onemsemeli bence 1 2 kere daha gidin ayni ise durum degistirin ileride emin olun daha buyuk sorun yasayip strest yaparsiniz buda sizi gerer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…