Yaklaşık 3 yıl önce uterus perforasyon yani rahim delinmesi tedavisi gördüm.Şuan yeni bir hamileliğim var 4 aylık ama fetüs normal gelişim sürecini sağlıklı bir şekilde tamamlayamadığı için doktorum hamileliğin sonlandırılması gerektiğini söyledi çok üzüldüm. Bebeğin gelişiminde ciddi anomali teşhisleri konuldu. Tam donanımlı bir çok hastahane ve doktora gittim ama hepsi ne yazık ki aynı şeyi söyledi.Daha önce cerrahi kürtaj nedeniyle rahîm delinmesi yaşadığım için bu defa doktorum medikasyon yönteminin doğru olacağını ve sağlıklı bir şekilde uygulanabileceğini söyledi.İçinde bulunduğum durumun üzüntüsünü çok derinden yaşadığım için başlangıçta çok önemsemedim ama tekrar cerrahi kürtaj olursam gebe kalamama gibi bir riskte varmış
Bu nedenle şuan detaylı bir araştırma yapıyorum. Daha önce medikasyon abort deneyimi ve bilgisi olanlar varsa bilgilendirmenizi rica medikasyon müdahale için Medabon isimli ilaç kullanılıyormuş sonrasında her hafta 1 kere doktor kontrolüne gidiliyormuş. Lütfen herhangi bir bilgisi olan yazsın üzüntüden çok perişan durumdayım aklım karışık bari daha beter sağlığımdan olmayayım. Belki kısmet olur da bunu da atlatırsam sağlıklı bir şekilde tekrar hamile kalıp anne olmak istiyorum.