Doktorum vajinalmantar için fitil verdi..

Cryybabyy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2016
16
4
28
Evet ne olmuş diyeceksiniz ama ben daha bakireyim. Doktor parmağın ile en derine sok dedi ama ben anlamadım. Birşey olmaz dedi. Tabi sağlığım ilk başta gelir ve bunu kullanmak istiyorum ama acımasından çok korkuyorum sizce nasıl uygulanır bilen var mı? Ayakta uygulayabilir miyim?

Evet ne olmuş diyeceksiniz ama ben daha bakireyim. Doktor parmağın ile en derine sok dedi ama ben anlamadım. Birşey olmaz dedi. Tabi sağlığım ilk başta gelir ve bunu kullanmak istiyorum ama acımasından çok korkuyorum sizce nasıl uygulanır bilen var mı? Ayakta uygulayabilir miyim?

Bakire bir kadına fitil verilmez.Bir de parmağınla en derine sok hiç denilmez.Hiçbir doktor demez bunu,ya sen kafa buluyosun,ya o kişi dr.değil ya da bu işler değişti artık.. Ama ortada bi dandiklik var yani..

Bakire biri fitil kullanmayı geçtim en dibe Nasıl itsin alttan muayene etti mi seni?

X