Doktorum bana niçin öyle bakmış olabilir?

UluTurk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2017
64
7
1
Merhabalar daha öncede psikoloji etiketinde konu açmıştım. Ben psikiyatristimle 3 ayda bir görüşüyorum. Gelecek ay yine gideceğim. İşini iyi yapan biri oldugunu da pek dusunmuyorum bu sebepten dolayı aslında kendisine negatif bir his ve kıskançlıkta besliyorum bana davranışlarından ötürü. Bu durumdan dolayı kendisine sıkıntılarımı yeteri kadar anlatamadım yanlıs anlattığım şeyler oldu. Ozellikle odada yanında stajyer ogrencisi bulundurması beni cok rahatsız ediyor. Ayrıca son gittigimde nefretle baktığını hissettim belki de bana oyle gelmiştir. Hic konuşmadan, başkasını dinlerken vücudunu bana döndü ve uzun süre gözlerimin icine baktı 7-8 saniye. Daha sonra başını öne eğdi aralıklarla kirpik altından baktı. Etkilenme durumum fazla degil ancak ciddi anlamda negatif bir enerji aldım. Ve basını öne egdigi an üstüme baktığını gördüm masaya da bakmış olabilir hatırlamıyorum tam olarak. İlk defa böyle birşey hissediyorum. Düzelmiş dahi degilim aslında. Doktor değiştiremem ailem sebebiyle. Ne düşünüyorsunuz doktor hakkında? Ve benim kendimi nasıl toparlamam ve anlatmam gerek bu konuda? Basına boyle bir olay gelen var mı

Son düzenleme:
Merhaba öncelikle çok ggeçmş olsun tanın nedir bu çok önemli belkide hekimin fgarklı durumlarda nasıl tepki vereceğini merak etmiştir. bir tür tanı koymak istemiş olabilir aklına kötü şeyler getirme hemen lütfen..

Doktorun seninle ne alıp veremediği olabilir ki sonuçta sen bir nevi onun için gelir kaynağısın. Belki o an aklı başka yerdeydi aklına başka birşey geldi. Sakın ise yaramıyor filan diyerek kendi kafana göre tedaviyi sonlandırma. Bu doktor olmuyorsa başka doktora git muhakkak canım...

takıntılı olabilir misin? yanlış anlama böyle bir rahatsızlığın olabilir. Yani biri bana neden öyle baktı diye bu kadar düşünmem. çok rahatsız olduysan gitme bir daha ben de stajyer falan istemem yanında. neden istemediğini söylemiyorsun?

Depresyon, davranış bozukluğu ve kaygı bozuklugu tanım .Doktorun adı İlyas kaya . Fatma betul sayan kayanın eşi .Hamile bir doktoru tehdit etmiş daha sonra ergen ve cocuk psikiyatrisi bolumune girmis. Doktoru değiştirmeyi ailemin pek kabul edecegini zannetmiyorum aslında

Belki de böyle düşünmen bile senin psikolojinden kaynaklı olabilir

doktorunu değiştirmelisin içine sinmeyen bir hekimle ne kadar rahat olabilirsinki? ailene durumu güzelce zah et. ve bazı hekim kimine iyi gelirken kimine gelmeyebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…