• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktorum bana enfeksiyon hastalıklarına görün dedi neden acaba

denizzz5900

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2020
694
240
23
23
Merhaba bugün kadın doğum doktoruna gittim tahlillerimi almaya enfeksiyon hastalıklarına görün dedi belki laboratuvar da yanlış çıkmış olabilir dedi ama gene görün dedi karaciğere falan zarar verebilirmiş galiba bu enfeksiyon bende anlamadım bilenleriniz varmı

Ne enfeksiyonu varmış ki anlayamadım. İdrar yolları falan mı

Ee anlamadığınız şey için intaniyeye neden gideceksiniz. Bence başka bi kadın doğum doktoruna gidin önce.

Gittiğim zaman şey desem kadın doğum gönderdi beni diye enfeksiyon hastalıklarına görünmeniz lazım dedi diyim bakar öyle zaten labaratuvardada hata olabilirmiş
Tamam ama neye bakacak. Kanda mı bakacak idrarda mı bakacak vajinal mi bakacak.

Sizin yerinizde olsam başka doktora giderim. Ne şikayetle gittiniz ilk başta
Ben 1 senedir gebelik istiyorum dedim ama olmadı dedim eşimin sprem tahlili düşük çıktı alttan muayene etti sorun yok dedi yaşınızda erken dedi kilo vermeniz lazım dedi işte kan verdim tahlillerimi almaya gittim 3 tane kan tahlilim vardı birisi çıkmamış bilmiyorum onun ne olduğunu ikisi çıkmış işte ondada enfeksiyon hastalıklarına görünün dedi

Ben 1 senedir gebelik istiyorum dedim ama olmadı dedim eşimin sprem tahlili düşük çıktı alttan muayene etti sorun yok dedi yaşınızda erken dedi kilo vermeniz lazım dedi işte kan verdim tahlillerimi almaya gittim 3 tane kan tahlilim vardı birisi çıkmamış bilmiyorum onun ne olduğunu ikisi çıkmış işte ondada enfeksiyon hastalıklarına görünün dedi
Allah Allah. Büyük ihtimal vajinal enfeksiyon vardır. Bende de vardı ama intaniyeye dalan git demedi. İlginç gerçekten aklım almadı

Benim kizamikcik (rubella) testim negatif cikti kadin dogumda yani cocukken gecirmemisim hastaligi. Cocuk tedavisi surecinde oldu bu dedigim. Bunun uzerine enfeksiyon hastaliklarina yonlendirildim. Aşı olup olmama durumu icin. Bnce oncelikle sorunu anlayin cok genis bi konu enfeksyndaki doktor neye dayanarak hangi testi yapacak sana

Benim kizamikcik (rubella) testim negatif cikti kadin dogumda yani cocukken gecirmemisim hastaligi. Cocuk tedavisi surecinde oldu bu dedigim. Bunun uzerine enfeksiyon hastaliklarina yonlendirildim. Aşı olup olmama durumu icin. Bnce oncelikle sorunu anlayin cok genis bi konu enfeksyndaki doktor neye dayanarak hangi testi yapacak sana
Bende bilmiyorum ki ya gidip direk desem hani beni kadım doğum doktoru gönderdi diye sistemden bakarak göremezmi neyin olduğunu

Back
X