Doktorum adet oncesi coraspin verdi

kirmizigitar

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mart 2011
10.375
11.989
498
İstanbul
kizlar selam

Pco- hamilelik- 9. Haftada kalp atimi durmasi sonucu kurtaj derken yumurtlama akintimi yillar sonra ilk defa gordum. Doktorumu aradim hergun 1 adet coraspin almami soyledi

Doktoruma sormadim ama anlam veremedim acaba bu aspirini surekli mi almaliyim yoksa adet sonrasi birakmali miyim?

Gebelik istiyorum tekrar, korunma surem bu ay bitiyor. Kan pihtilasmasi ihtimaline karsi hamile kalmadan oncr alinmasi gerekiyormus bu ilacin da folic asit gibi.

Zirt pirt cok aradim adamcagizi tekrar aramak istemiyorum da sorum su: sizce adet olmam icin mi vermistir bu hapi yoksa surekli kullanmam icin mi? Yada kullansam birakmasam pihtilasma sorunum olmasa bile hamile kaldigimda bu ilac sorun yaratir mi?

Canm sanmıyorum sorun yaratacağını aspirin kanın pıhtılaşmasını önlüyor bebek kılcal damarlardaki kanla oluştuğu için kan dolasimi iyi olursa bebekte daha iyi tutunur .. bunu bn yaptim bu ay doktorada sormadm bnm 2 dusugum var ve yumurtlama ollunca başladm adet olunca biraktm ben pıhtılaşma testinin sonucunu bekliyorum iki güne çıkacak bakalim varmı

Canm sanmıyorum sorun yaratacağını aspirin kanın pıhtılaşmasını önlüyor bebek kılcal damarlardaki kanla oluştuğu için kan dolasimi iyi olursa bebekte daha iyi tutunur .. bunu bn yaptim bu ay doktorada sormadm bnm 2 dusugum var ve yumurtlama ollunca başladm adet olunca biraktm ben pıhtılaşma testinin sonucunu bekliyorum iki güne çıkacak bakalim varmı
Pihtimasma sonucunuzu da paylasir misiniz bende yaptirmak istiyorum

Eklentiler

• PhotoGrid_1482134942413.jpg
    PhotoGrid_1482134942413.jpg
    38,4 KB · Görüntüleme: 1.315
İnsallah canm ona moralim bozulmadı doktor aşılama dedi eşimin hareketli sayısı düsuk o yüzden norml yolla zor dedi ...
Asilama denmis olmasina neden bozuyorsun moralini? Tup bebekten aska caren yok diyebilirlerdi, senin tup bebekle bile cocugun olma ihtimali yok diyrbilirlerdi allah korusun. Ama bu sitede doktorlarin bunu soyledigi halde bebek sahibi olan bir cok cift var. Allah tedavisiz hastalik vermesin

Asilama denmis olmasina neden bozuyorsun moralini? Tup bebekten aska caren yok diyebilirlerdi, senin tup bebekle bile cocugun olma ihtimali yok diyrbilirlerdi allah korusun. Ama bu sitede doktorlarin bunu soyledigi halde bebek sahibi olan bir cok cift var. Allah tedavisiz hastalik vermesin
Çok sağolun .. haklisiniz sanırım modum düşük işte bugün böyle .. çok şükür halimize Rabbim bizlere de nasip eder inşallah birgün siz ne yaptınız aspirin kullaniyormusunuz

Çok sağolun .. haklisiniz sanırım modum düşük işte bugün böyle .. çok şükür halimize Rabbim bizlere de nasip eder inşallah birgün siz ne yaptınız aspirin kullaniyormusunuz
Asprin kullanimini biraktim onunuzdeki hafta trombofili paneli yaptiricam bende kan verdikten sonra tekrar baslayacam icmeye

Back