Doktoru şikayet etsem haklı mıyım ?

leylosvemecnun

Son günüme kadar, kalp durana kadar❤
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
5.114
6.884
398
Ben vajinismusu yeni aştım melek gibi bir doktor ablam sayesinde 💗❤ Bundan önce yaşadığım şehirde 4 aylık evliyken doktora çıkmıştım özel hastanede idi böyle böyle kasılıyorum ben aramızda bir şey olmadı diye anlattım o çatal denen şeye yatırdı hart hurt muayne etti parmağıyla tabi.Sende vajinismus yok olsan bu çatala yatamazsın kızım kendini kasma dedi biz de ona güvendik hep denemeye.çalıştık her olmadığında kendimi suçladım olmuyor işte ben yapamıyorum gibisinden keza.eşim de öyle doktor dedin gittik hasta değilsin vs diyerek sürekli kavgalar oluyordu.Aylar geçti her gün ağladığımız kahrolduğumuz...10.ayımızda gittik sorunumun çözüldüğü yere geldik değil sadece vajinismus olmak ağır bir vajinismus yaşıyormuşum meğer ben bir doktor bunu nasıl anlamaz diye şaşırdı doktorum.Ben sorunu çözdükten sonra geçmiş aylara yanıyorum o doktor bizi yönlendirse biz bu durumda olmazdık boşanma eşiğine gelmiştik hastalık yok biliyorduk ama olmuyordu işte başkalarının canını da yakmasın diye ben bu doktoru şikayet edeceğim nereye yazmam gerekir bimer e mi

Bimer'e de yaz, başhekime de çık. Kasap gibi muayene etmiş baksana..

Şikayetvar.com a yazdım yayınlandı ama geri dönüş olmadı bimeri de düşünüyorum ama eşim istemiyor uğraşma boşver diye.O doktor aylarımı çaldı benden nasıl uğraşmam ki

Şikayetvar.com a yazdım yayınlandı ama geri dönüş olmadı bimeri de düşünüyorum ama eşim istemiyor uğraşma boşver diye.O doktor aylarımı çaldı benden nasıl uğraşmam ki
Valla 1 ay 2 ay değil ki.. peşini bırakmazdım ben. Işini düzgün yapsaydı değil mi?

Back