- 14 Aralık 2023
- 281
- 66
- 29
- Konu Sahibi cileklikekvarmi
Kızlar doktorlarla görüşmeye başlıyorum , 1 aya bu ameliyatı olmak istiyorum. İyi doktor nasıl seçilir ve neleri sormam gerekir sizce ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün arkadaşımın ameliyat oldugu bi doktorla görüştüm doktora her zaman ulaşabilir olmak güven verici sadece sayfasında çok ameliyat görseli yok böyle olunca da acaba istediğim görünüm ortaya çıkar mı diye korkuyorumMerhaba, bence güvendiğiniz doktora denk geldiğiniz de anlıyorsunuz . Ben başka bir doktora karar vermişken ameliyat olduğum doktorumla fikir almak amaçlı görüşmeye gittim ve fikrim tamamen değişti çok içime sindi ve çok güvendim. Hemen karar verip ameliyat günü aldım. Ve şimdi iyi ki diyorum.
Benim doktorum da hiç yok sadece kendi çektiği videoları vs. Atıyor ama hiç ameliyat görseli yok öncesi sonrası gibi. Görüştüğüm diğer bir doktorda o kadar çok vardı ki istemediğiniz kadar ama görüştüğüm de kendi doktorum daha çok güven verdi onu tercih ettim. Yani benim için görseller tercih sebebi olmadı.Bugün arkadaşımın ameliyat oldugu bi doktorla görüştüm doktora her zaman ulaşabilir olmak güven verici sadece sayfasında çok ameliyat görseli yok böyle olunca da acaba istediğim görünüm ortaya çıkar mı diye korkuyorum
çok teşekkür ederim bu hafta başka doktorlarla da görüşüp bir karar vermeye çalışacağımBenim doktorum da hiç yok sadece kendi çektiği videoları vs. Atıyor ama hiç ameliyat görseli yok öncesi sonrası gibi. Görüştüğüm diğer bir doktorda o kadar çok vardı ki istemediğiniz kadar ama görüştüğüm de kendi doktorum daha çok güven verdi onu tercih ettim. Yani benim için görseller tercih sebebi olmadı.
ben 3 doktorla görüşmüştüm. bir doktor bana tüm olacakları anlatmıştı. bir memem daha önde olduğu için eşitliğin zor olduğuna kadar her şeyi söyledi ve ben buna güvendim. görüştüğüm başka bir doktor ben ne dersem yaparız, ederiz, hallederiz demişti. para odaklı o kadar belliydi ki oradan hemen uzaklaşmıştım. gerçekçi doktorları tercih edin kesinlikleKızlar doktorlarla görüşmeye başlıyorum , 1 aya bu ameliyatı olmak istiyorum. İyi doktor nasıl seçilir ve neleri sormam gerekir sizce ?
çok teşekkür ederim fiyat olarakta herkes çok değişken buda bazen düşündürüyor beni , aynı marka aynı protez bir doktor 60.000 derken diğeri nasıl 120-180 bin diyebiliyor bu kıstası değiştiren nedir ? Popüler olmak diyeceğim ama popüler olmayan yeni doktordan da aldığım fiyat 105 bin..ben 3 doktorla görüşmüştüm. bir doktor bana tüm olacakları anlatmıştı. bir memem daha önde olduğu için eşitliğin zor olduğuna kadar her şeyi söyledi ve ben buna güvendim. görüştüğüm başka bir doktor ben ne dersem yaparız, ederiz, hallederiz demişti. para odaklı o kadar belliydi ki oradan hemen uzaklaşmıştım. gerçekçi doktorları tercih edin kesinlikle
Aynı zamanda bu ameliyat normal bir plastik cerrah için basit bir ameliyat mıdır onu merak ediyorumben 3 doktorla görüşmüştüm. bir doktor bana tüm olacakları anlatmıştı. bir memem daha önde olduğu için eşitliğin zor olduğuna kadar her şeyi söyledi ve ben buna güvendim. görüştüğüm başka bir doktor ben ne dersem yaparız, ederiz, hallederiz demişti. para odaklı o kadar belliydi ki oradan hemen uzaklaşmıştım. gerçekçi doktorları tercih edin kesinlikle
meme ameliyatının diğer ameliyatlara göre yapılış açısından daha kolay olduğunu düşünüyorum. ama bunu bile doğru düzgün yapamayan çok doktor var. özellikle bu forumda memnuniyetsizliğini dile getiren çok kişi var. bu yüzden en ufak detayına kadar araştırmak gerekiyor. bir de sanırım insan hissediyor ya ben klinikten içeri girdiğimde iki doktordan da o hisleri almıştım. fiyat konusunda benim olduğum dönemde en fazla 3-5 bin oynuyordu o yüzden bie fikrim yok :)) her şey çok pahalanmışAynı zamanda bu ameliyat normal bir plastik cerrah için basit bir ameliyat mıdır onu merak ediyorum
çok teşekkür ederiiimmeme ameliyatının diğer ameliyatlara göre yapılış açısından daha kolay olduğunu düşünüyorum. ama bunu bile doğru düzgün yapamayan çok doktor var. özellikle bu forumda memnuniyetsizliğini dile getiren çok kişi var. bu yüzden en ufak detayına kadar araştırmak gerekiyor. bir de sanırım insan hissediyor ya ben klinikten içeri girdiğimde iki doktordan da o hisleri almıştım. fiyat konusunda benim olduğum dönemde en fazla 3-5 bin oynuyordu o yüzden bie fikrim yok :)) her şey çok pahalanmış
Bence hayır basit gibi görünen ama çok ustalıkla yapılması gereken bir ameliyat. Kendinizi işin ehli olmuş bir doktora teslim ediniz benceAynı zamanda bu ameliyat normal bir plastik cerrah için basit bir ameliyat mıdır onu merak ediyorum
istanbul içi öneriniz var mıBence hayır basit gibi görünen ama çok ustalıkla yapılması gereken bir ameliyat. Kendinizi işin ehli olmuş bir doktora teslim ediniz bence
Ben kendi doktorumu öneririm.istanbul içi öneriniz var mı
Özelden yazdım sizeistanbul içi öneriniz var mı
çok teşekkür ederimÖzelden yazdım size