- 19 Nisan 2020
- 175
- 79
- 13
- 34
- Konu Sahibi Annelikheyecani
-
Evet hersey teorikteki gibi değil ama yılların doktorları bunu öngörmesi gerekmez mi. Testten şüphe duydum çünkü.Gayet normal regl ye gir kaç gün kala yumurtlama gören de var regl biter bitmez ertesi gün gören de. Yumurtlama zamanı her kadında farklılık gösterir stres vb herşey de etkiler bazı kadınlar iki kere bile yumurtlar
Bir şey sorabılır miyim canımGayet normal canım merak etme sen
İnsanlar bebek için tedavi görüyor ya muhakkak bunu bilmeleri gerekir diye düşünüyorum. Tutturmuşlar 14 gün herkesın döngüsü Farklı bende yumurtlamadan 16-17 gün sonraya geliyor adet dönemim.Olabilir 7.gün
O konuyu ben de garip karışlıyorum
doktorlar adetin 10 12 14 günleri değerlendirin diyorlar. Ama değişiyor yani yumurtlama günleri
Kimisi 8.gün kimi 21.gün oluyor
Ovulasyon testi süper bi icat bence:)
Yoksa birçok doktorun bu değişkenliklerden haberi yok bence
Mesele yumurtlamadan 14 gün sonra regl olur diyorlar ama ben 16gün sonra oluyorum ona da şaşırıyolar
Bir de ovulasyon testi yaptığımız için gıcık olan doktorlar var. Kendileri en iyi bilir havasında olanlar yani.
Ama ben ovulasyon testinin yanıldığını görmedim. Test yaparken aynı anda doktora yumurtlama takibi yaptığımda doğruluğunu anladım.
Ay inşallah canımSperm en az bir en çok iki gün yaşar zaten vücudunda canım benim merak etme gün aşırı ilişki sperm kalitesi için daha iyi diyorlar zaten bence yeterli zaten olacağı varsa bir ilişki ile bile olur hayırlısı bakalım
10 günde anca döllenme oluyor 12. Gün sonunda kana şanslı isen idrara karışıyor ben yapma derim negatif çıkarsa stres olur üzülürsün ama erken öğrenen de var bu erken ya da geç döllenme ila alakalı kişiden kişiye değişir doğru göstermesiAy inşallah canımben 2 ayda böyle kafaya taktıysam uzun zamandır uğraşanları dusunemıyorum. Birde şunu sorabılır mıyım predıctorun early 6 gün önceye kadar çıkaran testı var elimde Sence pik den 9-10 gün sonra sonucu gordbılır öıyım
İnsanlar bebek için tedavi görüyor ya muhakkak bunu bilmeleri gerekir diye düşünüyorum. Tutturmuşlar 14 gün herkesın döngüsü Farklı bende yumurtlamadan 16-17 gün sonraya geliyor adet dönemim.
Peki sence yumurtlamadan 9 10 gün sonra erken gebelik testi yapsam çıkar mı predıctorun 6 gün önceye kadar çıkaran testı var elimde
Merhaba
Ben adetım biter bitmez 5. Gün Ovulasyon testini yapmaya başladım. 2 tane Kadın doğum uzmanına danıştım biri arkadaşım ve iyi ve meşhur bir özel hastanede çalışıyor.
bana çok erken başlamışsın teste, adet biter bitmez olmaz dedi. 10. Gün başlamam gerekıyormus ama ben 7. Gün pik gördüm suan 16. Gündeyim test yapıyorum bir daha da pik görmedim.
doktorlar neden böyle yonlendırıyor ben 10.Gün başlasam ne olacaktı değerlendıremeyecektim.
bir sorun mu var ya da bende 7. Gün yumurtlama mj olmaz lütfen yardım eder misiniz.
ben adet sancısı dahi çeken birisi değilim iğne ucu kadar agrım olmaz. 2 aydın bebek istiyoruz ağrımayan kasıgım belim göğsüm kalmadı hep stresten. Niye bu kadar stres yapıyorsun demeyın çünkü esım 6 ay var 6 ay yok ve kaldı 1 ayımız
Evet beni de düşündüren buadetiniz 5 gün sürdü ve bittikten 2 gün sonra yumurtladınız öyle mi?(7.gün yumurtladığınıza göre) İlk kez duydum bu kadar erken .adetle beraber gelişmeye başlayan yumurtalar adet bitimiyle olgunlaşıp çatlayamaz diye düşünüyorum testte bi hata olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?