- 22 Eylül 2012
- 1.392
- 1.846
Fatura almayanlar ceza alıyor mu ?Bence zaten yapmaya niyetleri yokmuş. Seans başına para verdiğini düşünüyorum. Fatura almadiysan direk maliyeyi ara şikayet et. O en hayırlısı olur. Güzel vergi cezası verirler canım.
Hakaret için ise onlar seni suclayacak sen onları bilemedim. Avukat birileri yorum yapsa güzel olur.
Dozu arttirin diye inat etmedim. Böyle bir şey arastirdim 3 4 seans sonra artiyormus siz ne diyorsunuz benim 8 seans oldu doktor bi baksin kil durumuna ona gore bir sey soyleyin dedim evet artıyor ama bize sormadan kendi kendine arastirdigin için sana doz arttirmiycaz dediler .
Yani arastirdigim için beni cezalandiriyorlarmis
Fatura almayanlar ceza alıyor mu ?
Lazer aslında Dr. Un işi. Benim islemlerimi dermatolog dr kendisi yapmisti.Ama dediğiniz gibi eğitim alan personel de yapabilir diye biliyorum. Acaba kadın eğitim aldı mı yetkinligi var mı? Muamma.Lazer doktorun işi değil ne alaka
Lazer yapan kişiler aletin eğitim sürecinden geçen kişiler
Sertifika alıp yapabiliyorlar
Aslında pek sanmıyorum. Ama lazeri asıl yapan kız çok masum çok ihtiyacı var bu işe . Kendisi atanamayan öğretmen . Yazık tüm gün doktorun ve yanındaki pis kızın azarlamasini çekiyor çok da hanimefendi. Onun için o işinden olsun istemiyorumLazer aslında Dr. Un işi. Benim islemlerimi dermatolog dr kendisi yapmisti.Ama dediğiniz gibi eğitim alan personel de yapabilir diye biliyorum. Acaba kadın eğitim aldı mı yetkinligi var mı? Muamma.
Toplam 3 kişi çalışıyor birisi doktor işte profesormus güya nefret ettim adamdan .Sikayet edin sozlesme ya da yazılı belge varsa daha iyi olur bir avukattan yardim alin bence de çünkü paranizla rezil olmuşsunuz bir de ortada hakaret ve müşteri memnuniyetini es gecme durumu var
Bir de elemanları ne kadar profesyonel? O açıdan da sorunlu bir yere benziyor anlatilanlara bakarak