Doktoru bimere şikayet

aslında bu saç dökülmesine karşı şampuanlar , tüy azaltıcı kremler gibi tek bir çalışmaya ait veriyi koyuyorlar . kimin saç dökülmesini yüzde 80 azaltıyor o şampuan . ben hiç görmedim öyle bir şey . lazer de aynı hesap . herkes sonucun kesin olmadığını söylüyor . araştırmadan gitmemeliydiniz.

Fatura almayanlar ceza alıyor mu ?

Şöyle açılıp iki sağlam tokat atamadın mı ? Rezil herifler kime ceza veriyorlar

Lazer doktorun işi değil ne alaka
Lazer yapan kişiler aletin eğitim sürecinden geçen kişiler
Sertifika alıp yapabiliyorlar
Lazer aslında Dr. Un işi. Benim islemlerimi dermatolog dr kendisi yapmisti.Ama dediğiniz gibi eğitim alan personel de yapabilir diye biliyorum. Acaba kadın eğitim aldı mı yetkinligi var mı? Muamma.

Lazer aslında Dr. Un işi. Benim islemlerimi dermatolog dr kendisi yapmisti.Ama dediğiniz gibi eğitim alan personel de yapabilir diye biliyorum. Acaba kadın eğitim aldı mı yetkinligi var mı? Muamma.
Aslında pek sanmıyorum. Ama lazeri asıl yapan kız çok masum çok ihtiyacı var bu işe . Kendisi atanamayan öğretmen . Yazık tüm gün doktorun ve yanındaki pis kızın azarlamasini çekiyor çok da hanimefendi. Onun için o işinden olsun istemiyorum

Sikayet edin sozlesme ya da yazılı belge varsa daha iyi olur bir avukattan yardim alin bence de çünkü paranizla rezil olmuşsunuz bir de ortada hakaret ve müşteri memnuniyetini es gecme durumu var
Bir de elemanları ne kadar profesyonel? O açıdan da sorunlu bir yere benziyor anlatilanlara bakarak

Toplam 3 kişi çalışıyor birisi doktor işte profesormus güya nefret ettim adamdan .
Diğeri atqnamayan öğretmen bi kız o yapıyor lazeri .
Bi de benimle tartisan doktorun yeğeni miymis neymiş o da muhasebeye bakıyor .bir iş merkezinde 2 odalı bir yer . Öyle lazer merkezi sayılmaz pek adam profesör diye güvenip gittik .
Üniversite de hocalık yapmış uzun süre

Kesin ceza alır
Çünkü lazeri doktor ya da bu konuda egitim almis biri yapabilir
O kız ceza almaz, ise girmiş ona lazer yapma isini vermişler kiz napsin emir kulu
Bence siz sikayetinizi yapın, ceza alsin is yeri sahibi
Bakkal isletir gibi amatorce lazer merkezi mi isletilir?
Ayrıca fatura /fiş konusunda hassas biri olarak bunu da sikayet etmeniz gerektiğini düşünüyorum
Fatura kesmemek demek, vergi kacirmak demek maliye olaya el koyar

Elinizde sözleşmeniz var mı ? Varsa maddeler içerisinde biteceği belirtilmiş mi? Ayrıca bunlar yoksa garanti iddia ettikleri bir reklam broşürü bile yeterli süreci başlatmanız için

Paranızla rezil olmuşsunuz. Şikayet edin tabii, en azından öyle önüne gelene esip gürlemez, haddini biraz olsun anlar.
Ama şikayetinizden bir şey çıkacağını pek sanmıyorum. Aranızda geçenleri kendi ekibinden başka kimse görmemiş, şahitleriniz yok. Yapılacak işlemi olması gerektiği gibi yapmıyor deseniz bile onun için de savunması olur "Ben doktorum cildi zarar görmesin diye dozunu artırmadım bunun için tartıştı benimle" diye savunabilir kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…