Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O lazer yapan kızın yetkinligi var mı? Doktorun yapması lazım bence.
Aç bence bir tazminat davası. Hem verdiğin parayi kurtarirsin hem de hakaretten dolayi manevi tazminat alırsın. Adamin dükkanı da iyice bir incelerler. Maddi Birşey çıkmasa dahi midesi bulanır bu bile yeter.
Ananem yanimdaydi.Bimer olmaz. Özel kuruluş. Kim denetliyor. İlk onu bilmeniz lazım. Tabipler odasına gidip bilgi alabilirsiniz.
Bimere yazsanız adlı kurumlara başvurun diye cevap yazardım size. Tanığınız yok.
Tüketiciye başvursaniz nasıl olur. Sonuçta hizmet aldınız. Oda bir garip olur.
Dozu arttirin diye inat etmedim. Böyle bir şey arastirdim 3 4 seans sonra artiyormus siz ne diyorsunuz benim 8 seans oldu doktor bi baksin kil durumuna ona gore bir sey soyleyin dedim evet artıyor ama bize sormadan kendi kendine arastirdigin için sana doz arttirmiycaz dediler .Tavri dogru degil ama sizin de dozu arttir diye inat etmeniz dogru degil.. sikayetten bisey cikacagini dusunmuyorum.
Tazminat , para iadesi vs gibi beklentim yok zaten .Siz ilgili her yere yazın en fazla olumsuz sonuç alırsınız
yok öyle birşeyAnanem yanimdaydi.
Derdim tüyleri görüp görmemesi değil adamın bağırmasi ama sonuc cikmayacak gibi yorumlara bakilirsa BİMER sadece devlet kurumlarıni mi denetliyor ?
Kamera olmayan yerde herkese kufredelim o zaman ne sacmaBir kez benimde başıma geldi böyle bir şey ve bimer'e şikayette bulundum. Yaklaşık 10 gün sonra bana dönüş yaptılar ve bu anlattıklarınızda haklısınız fakat şahidiniz yok dediler, annem yanımdaydı dedim. Annenizin şahitliği değil herhangi bir kamera kaydı var mı elinizde olay anında çekilmiş ya da ses kaydı dedi hayır yok dedim. Herhangi bir şey yapamayız dedi bimer'deki adam bana düşünebiliyor musun?
Kamera olmayan yerde herkese kufredelim o zaman ne sacma
En az 700 TL dır sanırım faturalar. Suç elbette...Suç mu her işletme için. Yani fatura vermemek
Dozu arttirin diye inat etmedim. Böyle bir şey arastirdim 3 4 seans sonra artiyormus siz ne diyorsunuz benim 8 seans oldu doktor bi baksin kil durumuna ona gore bir sey soyleyin dedim evet artıyor ama bize sormadan kendi kendine arastirdigin için sana doz arttirmiycaz dediler .
Yani arastirdigim için beni cezalandiriyorlarmis