Doktoru bimere şikayet

Baştan araştırıp gitseniz ya şu lazer zımbırtılarına...kaçıncı konu bunun benzeri...ben üzülüyorum okudukça..az para da değil yani

Tavri dogru degil ama sizin de dozu arttir diye inat etmeniz dogru degil.. sikayetten bisey cikacagini dusunmuyorum.

Ne sanım be bimer özel kliniklerle ilgilenmez
Elinde sözleşmen varsa ve bu iddialar açık yazıyorsa tüketici haklarına şikayet edebilirsin

O lazer yapan kızın yetkinligi var mı? Doktorun yapması lazım bence.
Aç bence bir tazminat davası. Hem verdiğin parayi kurtarirsin hem de hakaretten dolayi manevi tazminat alırsın. Adamin dükkanı da iyice bir incelerler. Maddi Birşey çıkmasa dahi midesi bulanır bu bile yeter.

Lazer doktorun işi değil ne alaka
Lazer yapan kişiler aletin eğitim sürecinden geçen kişiler
Sertifika alıp yapabiliyorlar

bimer e maliye ye tüketici haklarına şikayet et.sonuçta onun ürettiği hizmeti sağlıklı alamıyorsun ki.lazer vb ile iş yapan merkezlerde çalışsanların yetkin olması gerekir.ayrıca fatura ve resmi belgelere dikkat etmesi gerekir basit usul mükellefi çaycı değil ya bunlar vergi ödeme zamanı fişlerine günlük 3-5 çay sattım diye yazsın.bimer den bu konuda adam akıllı bir cevap alırmısın şüpeliyim ama yine de şikayet et.

benimkiler 8 senasta bitmişti yani iki üç tüy dışında çıkan yok dedikleri seans cok geldi bana seans başı ucret alıyolarsa para için baştan bşy dememişleridir

Bimer olmaz. Özel kuruluş. Kim denetliyor. İlk onu bilmeniz lazım. Tabipler odasına gidip bilgi alabilirsiniz.

Bimere yazsanız adlı kurumlara başvurun diye cevap yazardım size. Tanığınız yok.

Tüketiciye başvursaniz nasıl olur. Sonuçta hizmet aldınız. Oda bir garip olur.

Bimer olmaz. Özel kuruluş. Kim denetliyor. İlk onu bilmeniz lazım. Tabipler odasına gidip bilgi alabilirsiniz.

Bimere yazsanız adlı kurumlara başvurun diye cevap yazardım size. Tanığınız yok.

Tüketiciye başvursaniz nasıl olur. Sonuçta hizmet aldınız. Oda bir garip olur.
Ananem yanimdaydi.
Derdim tüyleri görüp görmemesi değil adamın bağırmasi ama sonuc cikmayacak gibi yorumlara bakilirsa BİMER sadece devlet kurumlarıni mi denetliyor ?

Tavri dogru degil ama sizin de dozu arttir diye inat etmeniz dogru degil.. sikayetten bisey cikacagini dusunmuyorum.
Dozu arttirin diye inat etmedim. Böyle bir şey arastirdim 3 4 seans sonra artiyormus siz ne diyorsunuz benim 8 seans oldu doktor bi baksin kil durumuna ona gore bir sey soyleyin dedim evet artıyor ama bize sormadan kendi kendine arastirdigin için sana doz arttirmiycaz dediler .
Yani arastirdigim için beni cezalandiriyorlarmis

Siz ilgili her yere yazın en fazla olumsuz sonuç alırsınız
Tazminat , para iadesi vs gibi beklentim yok zaten .
O adamın o bagirmasini hazmedemiyorum .
Sonuç çıkmasa da şöyle 1 - 2 hafta huzursuz olsun istiyorum.

Bimer'e yaz.
SGK'ya şikayet sonuçta birileri sigortasız çalışıyor olabilir.
Maliyeye şikayet et. Fatura olayını.

Bir kez benimde başıma geldi böyle bir şey ve bimer'e şikayette bulundum. Yaklaşık 10 gün sonra bana dönüş yaptılar ve bu anlattıklarınızda haklısınız fakat şahidiniz yok dediler, annem yanımdaydı dedim. Annenizin şahitliği değil herhangi bir kamera kaydı var mı elinizde olay anında çekilmiş ya da ses kaydı dedi hayır yok dedim. Herhangi bir şey yapamayız dedi bimer'deki adam bana düşünebiliyor musun?

Ananem yanimdaydi.
Derdim tüyleri görüp görmemesi değil adamın bağırmasi ama sonuc cikmayacak gibi yorumlara bakilirsa BİMER sadece devlet kurumlarıni mi denetliyor ?
yok öyle birşey
Yazdıktan sonra görüyorsun zaten hangi kurumlara gittiğini
Hepsi şikayetin kendisiyle ilgili kısımları için ayrı cevap veriyor.

Bir kez benimde başıma geldi böyle bir şey ve bimer'e şikayette bulundum. Yaklaşık 10 gün sonra bana dönüş yaptılar ve bu anlattıklarınızda haklısınız fakat şahidiniz yok dediler, annem yanımdaydı dedim. Annenizin şahitliği değil herhangi bir kamera kaydı var mı elinizde olay anında çekilmiş ya da ses kaydı dedi hayır yok dedim. Herhangi bir şey yapamayız dedi bimer'deki adam bana düşünebiliyor musun?
Kamera olmayan yerde herkese kufredelim o zaman ne sacma

Dozu arttirin diye inat etmedim. Böyle bir şey arastirdim 3 4 seans sonra artiyormus siz ne diyorsunuz benim 8 seans oldu doktor bi baksin kil durumuna ona gore bir sey soyleyin dedim evet artıyor ama bize sormadan kendi kendine arastirdigin için sana doz arttirmiycaz dediler .
Yani arastirdigim için beni cezalandiriyorlarmis

Bence zaten yapmaya niyetleri yokmuş. Seans başına para verdiğini düşünüyorum. Fatura almadiysan direk maliyeyi ara şikayet et. O en hayırlısı olur. Güzel vergi cezası verirler canım.

Hakaret için ise onlar seni suclayacak sen onları bilemedim. Avukat birileri yorum yapsa güzel olur.

X