Merkez değil aslında doktorun kliniği . Doktora ait küçük bir yer 1 kız lazer yapıyor diğeri de o kavga ettiğim doktorun akrabası mi neymiş randevu vs ayarlıyor .bi daha ugrama bide yaptimadan once nasil bir merkez oldugunu araştırmadinmi musteri memnuniyeti diye bir sey burda
Yanımda ananem vardıBimere sikayet edebilirisniz.ama sahitiniz yok oradakiler doktorun yandaslari sizi yalanlayacaklardir.
Yinede sorusturmadan gecer.
O zaten oyleymis sonradan arastirdik is ahlaki olmayan bi adammis. Hep yaptığı şeymiş.Ya burada Ada'm bunamış olamaz mı?
Bu kadar hiddetlenecek delimi ne
3 kere değil 13 kere de boşanmış olabilir, bu bir kıstas değil; bundan destek almanız/ummanız hiç doğru değil.O zaten oyleymis sonradan arastirdik is ahlaki olmayan bi adammis. Hep yaptığı şeymiş.
3 kere evlenip boşanmış eşlerini hep aldatmis filan .
Ben de diyordum ki inşallah biri buna takılmaz :) 3 kere evlenip her eşini aldatiyorsa bu karakteri hakkında ip ucu verir. Bu durumdan bir şey umsam konunun içine yazardım . Bir üye deli midir nedir dediği için ona cevap verdim sıkıntılı bir insanmis diye .3 kere değil 13 kere de boşanmış olabilir, bu bir kıstas değil; bundan destek almanız/ummanız hiç doğru değil.
Adamın önce alttan alıp sonradan üste çıkması, o sırada araştırma yapmış olabilir, elinde verisi vardır, şu kadar kişide oldu bu kişide olmadı ise problem bizde değil şeklinde savunma yapacaktır vs.
Edebildiğiniz her yere şikayet edin.
Takılırım ben, çünkü burada neler neler yaşamış insanlar var. Onları başkasına taş atacağız diye kırmamalıyız.Ben de diyordum ki inşallah biri buna takılmaz :) 3 kere evlenip her eşini aldatiyorsa bu karakteri hakkında ip ucu verir. Bu durumdan bir şey umsam konunun içine yazardım . Bir üye deli midir nedir dediği için ona cevap verdim sıkıntılı bir insanmis diye .
Bilmiyorum izlemem gereken yol ne hangisi canını yakar Maliye mi bimer mi Tabipler odası mi
Suç mu her işletme için. Yani fatura vermemekmaliyeyede şikayet edin.. ft kesmedikleri için..
3 kere boşanmış demedim .Takılırım ben, çünkü burada neler neler yaşamış insanlar var. Onları başkasına taş atacağız diye kırmamalıyız.
Suç mu her işletme için. Yani fatura vermemek
Siz bimere yazın.İlgili bütün kurumlara gider şikayetiniz.Ben de diyordum ki inşallah biri buna takılmaz :) 3 kere evlenip her eşini aldatiyorsa bu karakteri hakkında ip ucu verir. Bu durumdan bir şey umsam konunun içine yazardım . Bir üye deli midir nedir dediği için ona cevap verdim sıkıntılı bir insanmis diye .
Bilmiyorum izlemem gereken yol ne hangisi canını yakar Maliye mi bimer mi Tabipler odası mi