• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doktorların cinsiyet tahminlerinde yanılma olanlar oldu mu

NECMIM

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2013
35
0
16
İstanbul
arkadaşlar tam 14 haftalık hamileyim
13. haftada normal ultrasonda doktorum sanki pipi gördüm dedi gerçekten de bacak arasında beyaz bir çıkıntı vardı
aynı gün ikili test için dopler e girdim önce kız sonra erkek denildi
bugün 14. haftam başka bir doktor yüzde doksan kız dedi
kafam oldukça karıştı
sizde böyle durumlar yaşadınız mı

merhaba
haftaniz cinsiyet belirlemek için oldukça erken
o yuzden birinin dedigi otekini tutmuyor
Allah hayirli evlat versin in$alalh vede saglikli
biraz daha sabredin emin olmak için, en az 20-22 haftalik olsun
dogum da cinsiyet degi$en bile oluyor, olamz diye bi$êy yok..

mrb benmki ilk erkk sonra kız denldi 24. haftada erkek denldi 28 de kız yani kız eşyası aldm ama doğana dek inanmıyorum. ya herkesin başına gelmez tabi... 20. haftadan sonra çoğunun daha değişmiyor. ama bazıları doğana kadar kız bilio erkek doğuyo, erkek bilio kız doguyor... haırlısı olsun hepimiz içinde ... yada Allah gönlümüzdekini hayırlı eylesn önce.ddd

mrb benmki ilk erkk sonra kız denldi 24. haftada erkek denldi 28 de kız yani kız eşyası aldm ama doğana dek inanmıyorum. ya herkesin başına gelmez tabi... 20. haftadan sonra çoğunun daha değişmiyor. ama bazıları doğana kadar kız bilio erkek doğuyo, erkek bilio kız doguyor... haırlısı olsun hepimiz içinde ... yada Allah gönlümüzdekini hayırlı eylesn önce.ddd

peki en son gittiğinde ne dediler hep kız diye mi devam etti keşke başka bir doktora da gitseydin Rabbim gönlündekini hakkında hayırlı eylesin

bir yakınımıza doktor bebek doğana kadar kız dedi.erkek bebekleri oldu.pembe battaniyeye sarıp götürmüşlerdi :)

Merhaba Ben 12 haftalık iken doktorumuz hiç beklemezken oğlan dedi üstüne birde %100 dedi sonraki gittiğimizde göstermiyor dedi 2. gittiğimizdede göstermedi 3. gittiğimizde eşim (hoş hala hiçbirşey almadık bebişimize ama ) biz alışveriş yapmak istiyoruz artık birkez daha doğruyalım doktor hanım dediğinde son anda kız dedi tam olarak 2 ay oğlumuz diye sevdik şimdi bir cimcime'miz olucak Allah'ım nasip ederse o yüzden ben artık yani 2. hamileliğimde 20. haftadan önce söylese de doktorum hiç dikkate almıyacağım

ben de 11 aylıkken ısrar ettim druma fal gibi bişi olcak bu ama dedi olsun dedim. erkeğe benziyo dedi sadece. 16 haftayı doldurcam hala öğrenemedim büyük ultrasona da girdim ikili test için. ama bizimki bacak bacak üstüne attığı için bişe göremedik :) ben erkek gibi hissediyorum bakalım hayırlısı olsun .) cuma konrtol var 16 haftalık olucam tam bu kez söylemesini umuyoruz.)

ben de 11 aylıkken ısrar ettim druma fal gibi bişi olcak bu ama dedi olsun dedim. erkeğe benziyo dedi sadece. 16 haftayı doldurcam hala öğrenemedim büyük ultrasona da girdim ikili test için. ama bizimki bacak bacak üstüne attığı için bişe göremedik :) ben erkek gibi hissediyorum bakalım hayırlısı olsun .) cuma konrtol var 16 haftalık olucam tam bu kez söylemesini umuyoruz.)

benimkine doktor dün yani 16. HAFTANIN ilk gününde kız gibi dedi
12 de erkek iki farklı doktor
14 te kız
ve 16 da kız gibi yani kız

Daha çok erkenmiş canım yanılma payları çok yüksek

13 14 . haftalarda çıkıntı var erkek dedi 16 haftaya girerken yüzde yüz kız dedi ben aynen böyle :53:

Biz daha çok miniğiz cinsiyeti öğrenmek için ama tahminlerinde yanılan çok doktor olduğunu biliyorum.Cinsel organ daha uzun görünüyorsa bu kız demekmiş çünkü vajina da başlarda erkek cinsel olganı gibi çıkıntı olarak gözüküyormuş. Bu da yanıltabiliyor tabi doktorları. Çocuk hastalıkları uzmanı bir doktor yakınımızdan öğrenmiştim bu bilgiyi. Ben de çok merak adiyorum bebeğimin cinsiyetini ama biraz daha bekleyeceğiz :)

USG de yanılma payı azda olsa tıbben mümkündür.USG cihazının kalitesine hekimin tecrübesine ve Bazende bebeğin pozisyonuna bağlı yanılma olasıdır. İlerleyen haftaları beklemelisin,alışveriş yapmak ya da isim koymak için acele etme:)

Back