Dün tüp bebek raporu çıkartmak için ilk adımı attık ve ünv.hastanesine gittik.Eşimin sperm sayısı 5 milyonun altında oldugu için 3 defa aşılama denenmesine gerek olmadan direk tüp bebek yaptırabilir diye rapor verildiğini duymuştum.Fakat doktor illaki 3 defa aşılama yapıcaz olmazsa tüp bebek diyor.Sinirlerim çok bozuldu.Zaten gecen yıl bir defa aşılama yaptırdım olmadı.Üstelik her yaptırdıgımız sperm testinda sayı dahada düşük çıkıyor.En son 2.900.000 çıktı.Aşılama ile vakit kaybetmek istemiyorum.Ne yapıcağımı şaşırdım :uhm::1no2:
Dün tüp bebek raporu çıkartmak için ilk adımı attık ve ünv.hastanesine gittik.Eşimin sperm sayısı 5 milyonun altında oldugu için 3 defa aşılama denenmesine gerek olmadan direk tüp bebek yaptırabilir diye rapor verildiğini duymuştum.Fakat doktor illaki 3 defa aşılama yapıcaz olmazsa tüp bebek diyor.Sinirlerim çok bozuldu.Zaten gecen yıl bir defa aşılama yaptırdım olmadı.Üstelik her yaptırdıgımız sperm testinda sayı dahada düşük çıkıyor.En son 2.900.000 çıktı.Aşılama ile vakit kaybetmek istemiyorum.Ne yapıcağımı şaşırdım :uhm::1no2:
Gaziantep te yasıyorum az-racıgım.Tüp bebeği kayseride yaptırıcaktım o yüzden raporu orda uğraşmayım fazla diye burdan halletmeye çalıştım.Eşim iş yerinden bir kaç ay izne ayrılamıyor bu sürede bekleyeceğimize aşılamayı yaptıralım bari dedik.Hiç ümidim yok boşu boşuna yaptırıyoruz gibi geliyor bana.Bakalım hayırlısı....
Bu arada aşılamam 29 ocakta yapılıyor dualarınızı bekliyorum.Rabbim tez zamanda hepimizin bebişlerini kucagına almak nasip etsin
azra cığım hangi tüp bebek merkezi ve hoca kim..memnun musun?
Bende Gaziantep ünv.Tıp fakültesinden aldım raporu. Aşılamaları kadın doğumdan bir prof. yapmış olmasına rağmen Üroloji bölümü çok zorluyor. 15 günde ancak alabildik raporu. Ayrıca doktorlara kesinlikle güvenme derim ben.Gaziantep te yasıyorum az-racıgım.Tüp bebeği kayseride yaptırıcaktım o yüzden raporu orda uğraşmayım fazla diye burdan halletmeye çalıştım.Eşim iş yerinden bir kaç ay izne ayrılamıyor bu sürede bekleyeceğimize aşılamayı yaptıralım bari dedik.Hiç ümidim yok boşu boşuna yaptırıyoruz gibi geliyor bana.Bakalım hayırlısı....
Bu arada aşılamam 29 ocakta yapılıyor dualarınızı bekliyorum.Rabbim tez zamanda hepimizin bebişlerini kucagına almak nasip etsin
1.250 ytl'sini devlet ödüyor.azracığım devlet ne kadarını ödüyor?