Doktorlara inancım kalmadı boş gebelik

Begummm1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2019
2
0
35
Merhabalar, 7 haftalık hamileyim, son ultrason görüntü ektedir. Doktorum son ultrasondan sonra pek iç açıcı değil ama Bir 10 gün daha bekleyelim dedi. Kalp atısı alınamıyor cok stresliyim sizce görüntüye göre bir anormallik var mı? Ne yapmam lazım boş gebelik olursa kese böyle mi gözükür? cok üzülüyorum.

Teşekkür ederim.

Merhaba, benim de ilk bebeğimde sata göre 7. haftada kese vardı, bebek ve kalp atışı görünmüyordu. 8. haftada kese vardı yine içi boştu. 9. haftada kalp atışını gördük ve çok şükür maşallah, sağlıklı bir evladım oldu. Dr.un söylediğine göre geç döllenme olmuş. Sizin kesenin içi boş görünmüyor, inşallah sağlıklı bir şeklide ilerler hamileliğiniz. İlk zamanlar insan çok kaygılı olabiliyor, inşallah sabredin, sonu selamet olsun.

Stres yapma canım, benim kızımda 7+4 haftalıkken böyleydi minicik. 9+4 de duyduk kalp sesini. O zaman doktor daha küçük 10 gün sonra gel demişti. Bende 2 hafta sonra gitmiştim. Rahat ol, yazık miniğine annesi o hisseder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…