doktorlar, öneriler sorular

Genişletmek için tikla diyo üste bak oraya bi tikla bakalim
Evet canım gördüm şimdi...Haklısın ben çok hassas biriyim.Birkaç kez depresyon geçirdim.Şu anda da iyi değilim.Üst üste hep kötü haber almak,hele son gittiğim doktorun inanılmaz olumsuz olması beni yıktı.Hiçbir şey düzelmeyecekmiş gibi geliyor.Genellikle maalesef hep en kötüsünü düşündüğümden kolay umutsuzluğa kapılıyorum.Aynı şeyleri düşünüyor ve yaşıyoruz hemen hemen.Ameliyatı bebek için olmam gerekiyor riskleri var tabii,sağlığım için bebek düşünmesemde olmam gerekiyor mu bende bunu bilmiyorum canım.Bende bu ara çok okuyorum,maneviyata yöneldim.Elimden başka birşey gelmiyor...

Benim dr. Bebek istemiysan gerekmiyo kontrolde olman yeterli dedi ama yinede araştırmak lazim. ben senin yerinde olsaydım hiç pes etmezdim sonuna kadr giderdim pes etme benim vazgeçmenin başka sebepleride var sen hiç üzülme pozitif olmayı seç ve sonuna kadar git bu işin eğer maddi durumun iyiyse yücel beye ol ameliyatını depresyona gelince bunu bi ara ozel den konuşalım cnm

Sizede cok gecmis olsun

Sürekli araştırma yapıyorum canım inan kafam hep bu konuya takılı zaten.Yücel. Bey bize pahalı geldi maalesef.Hulusi Bey in bana hayırlı gelmesini diliyorum...Çok sağol canım yardımcı olduğun için.Özelden sohbet etmeyi çok isterim.

Bende isterim cnm. Asil ben tesekur ederim sana yalnizligima arkadaş oldugun icin gobecim

Bu arada hulisi beyin bu iste iyi oldugunu duydum ama ucretini bilmiyorum sen biliyomusun

Bu arada hulisi beyin bu iste iyi oldugunu duydum ama ucretini bilmiyorum sen biliyomusun
Yok canım henüz bilmiyorum ama Yücel Bey kadar pahalı olmasını beklemiyorum.Tüp Bebek fiyatlarının bile çok uygun olduğunu söylüyorlar.Ben Şubat sonuna doğru gideceğim kısmetse,onu da haber veririm canım sana mutlaka.

Cnn OTE="Gobe, post: 44841740, member: 657207"]Yok canım henüz bilmiyorum ama Yücel Bey kadar pahalı olmasını beklemiyorum.Tüp Bebek fiyatlarının bile çok uygun olduğunu söylüyorlar.Ben Şubat sonuna doğru gideceğim kısmetse,onu da haber veririm canım sana mutlaka.[/QUOTE]
Cnm keşke ıstanbul gelme şansın olsa sonuçları tamer beye gösterebilsen van dan bile gelen var çok anlayışlı ve çok açıklayıcı tecrübeli bir doktor umutsuz olma ne umutsuzlar duydum bu kadar kısa zaman içinde hiç olmaz diyenlerin oldugu kendini bırakma lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…