- 19 Aralık 2015
- 71
- 45
- 38
- 47
- Konu Sahibi melekaliye
Tuplerimin aldıran arkadaşlar işinin ehli iyi bir doktor arayisidayim ameliyat için doktor onerinize ihtiyacım var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba gone ben biraz askıya aldım bu konuyu ama sana bisey söylemem lazim belki biliyorsun belki bilmiyorsun ama bazen para için insanları mağdur ediyorlar tüp bebek yaptırmadan önce tiplere bakılması lazim şart işinin ehli doktorlar bunu yapıyo ama bazen para kazanmak amaçlı oluyo malesef çünkü sivi birikimi rahme aktığı için tutsa bile embriyoyu zehirliyomus zaten sonuç dusuk mutlaka tuplerin alınması lazim bosaltilmamali çünkü kendini tekrar yeniliyoruz sana tavsiyem bebek istiyorsan önce bu konuyu halletmek lazim doktor konusuna gelince yücel beyi duydum çok iyi ama ucreti 14milyarmis benim doktrin avrasya tamer sozendi ameliyatlarda çok iyi diyorlar banya uzaklardan gelen var bu doktora benim sorununda başhekim bulamadı ama tamerbey iki ayda çözdü karar senin tamer beyin ucreti uygun bu arada sanırım ank yaşıyorsun ben ankliyim ama ıst da yaşıyorum daha önce öğrendiğim bi doktor var ank başkent hastanesi hulusi bey oda çok iyi onuda bi arastir
Senin basina da böyle bisey geldiği için ınan çok uzuldum. Bizler artık bilinçli olmalıyız her konuda araştırmayı bırakmamalıyız ben başıma böyle bisey geldiğinde araştırdım iki ay oldu ve bunu yine kadinlar kulubunde 4kere tüp bebek yaptıran sonra hsg çekilen birinden öğrendim o zaman anladimki insanlık kalmamış manevi çöküntü yetmiyormuş gibi birde maddi somuruluyoruz çok uyanık olmamız lazim cokEvet canım sorma,boşuna tüp bebek yaptılar hem maddi hem manevi çöktük.Hsg yi benim ısrarımla çektiler de çıktı bu durum.O sebeple kendi dokroruma olan güvenim bitti.Hulusi Bey i bense çok duydum,şu an ilk sırada o var ama yine de korkuyorum işte
Canım doktorum benim 15 senelik doktorum,genç kızlığımdan beri gidiyorum,gek de güvenme...Ama hayal kırıklığına uğradım...Aylarca ağladım.Sonra bir de bu sorunlar çıktı,hem sorunlarıma hem boşa giden parama zamanıma ağladım.Hassas bir konu,ne yapacağımı şaşırdım.Sen neye karar verdin peki,sende problem nedir?Senin basina da böyle bisey geldiği için ınan çok uzuldum. Bizler artık bilinçli olmalıyız her konuda araştırmayı bırakmamalıyız ben başıma böyle bisey geldiğinde araştırdım iki ay oldu ve bunu yine kadinlar kulubunde 4kere tüp bebek yaptıran sonra hsg çekilen birinden öğrendim o zaman anladimki insanlık kalmamış manevi çöküntü yetmiyormuş gibi birde maddi somuruluyoruz çok uyanık olmamız lazim cok
Bende bu ameliyattan bayağa korkuyorum birini alacaklar o kesinde,diğerini açabilirler mi,ameliyat yumurtalıklarıma zarar verir mi,ameliyat zor mu sonrasında zorlanır mıyım bin tane soru var kafamda canım.Sen hangi il desin?Cnn güven başka bisey ama bazen bir profesörün aklına bile gelmediği basit bir testi gereksiz duyup yapmadığı ama yıllarını al iyi ama bi uzman oluyo diyelim ilk gidiyorsun senin sorununu ilk ayda tespit ediyo yine güven ama rahatsızlığın ne olursa olsun bir doktor bağlı kalma bi kaç yerden daha fikir almak gerek üzgünüm ama türkiyenin hali bu insana değer sıfır. Bana gelince benim hidrosalpinks yani iki tupde sivi olusumu biride degil ama sukur rabbime ona uzun omur versin onu bana bagislasin bir tane onbir yasinda kizm var. Normal yoldan ama yillar sonra kardes askiyla yanan kizim icin tekrar bbebek sahibi olmak istedik ama dogumum sezeryan oldu başka ameliyat düşük kürtaj hiçbirşey yok doktor sezeryanda kopikasyon kaldırmışlar dedi yani on yıl sonra doğal yollardan bebeğim olmayacağını öğrendim ilk ay ameliyat sonra tupbebek diye düşündük çünkü birbuçuk sene bebek istemiştik şimdi bu kararı tekrar gözden geçirme kararı aldım Allahim olmayan la isteyen herkese hayırlı evalat versin rabbim senin yine tek tüpün sivi olusumu yani ameliyat olup tek tuple başka sorun yoksa hamile kalabilirsin doğal yollarla bence
Canım İstanbulda çoğu kişi yücel karaman ı söylüyor ama aşırı pahalı...Sen karar verdin mi kime olacaksın ne zaman olacaksın? Canım hemşehrilik çekti demek ki ☺ Ankarada ise Baskent Hastanesi nde Hulusi Bülent Zeyneloglu nu öven çok oldu.Allah bağışlasın neyse ki senin bir evladın var çok şükür.Ben hiç annelik duygusunu yaşayamayacakmışım gibi geliyor,herşey hep olumsuz gidiyorKorkman çok doğal ama çok çok iyi bir doktor özellikle bu ameliyatta arastirman lazim korkun yersiz değil ama iyi dr. Olursa neden korkacaksin ki. Ben istanbuldaym. Ama aslen ankaraliyim yanlış gormediysem sen ank dansın dimi
Allah'ım maşallah,Allah bağışlasın canım ne mutlu sana.Bende bir histeroskopi bir hsg geçirdim.Benimde tek tüp kesin alınacak diğerinin durumunu inşallah kurtarırlar.Ama bu ameliyattan öyle korkuyorum ki...Özellikle açık ameliyata döner mi,yumurtalıklarıma zarar gelir mi,sonra çok acım olur mu...İnşallah senin kadar şanslı oluruz...Tecrübelerini paylaşırsan çok sevinirim.Geçmiş olsun kızlar ben dış gebelikten dolayı tektüpümü aldırmak zorunda kaldım..aynı profa 3 defa da tüp bebek yaptırdım ama bu gebelik dinlenme süremde kendiliğinden olmuştu..daha önce laparoskopi ve histereskopi ayrıca iki defada hsg çekindim..hem laparoskopide hemde dış gebelik ameliyatımda diğer tüpüm kontrol edildi..adet ağrısından farksızdı ağrılarım..
Doktor seçimini iyi yapman lazım canım..ilk laparoskopi olduğumda çok tedirgindim zaten ilk ameliyatımdı ameliyathaneye iner inmez doktorum karşıladı ve ne heyecan bıraktı nede tedirginlik uyandığın zaman zaten hemen ağrı kesici veriyorlar adet sancısından farksızdı tek sorun bende afedersiniz kusma fobisi var ölüyorum sanırım..ama oda kısa sürdü..ilk ameliyat sadece tüp açmak içindi..ikinci laparoskopimde dış gebelik içindi tüpümün birini aldı..ama diğer ameliyattan farksızdı yani açık ameliyatdan çok farkı..şimdi dinlenmedeyim ..inşallah sizde benim kadar hafif ağrısız atlatırsınız..Allah'ım maşallah,Allah bağışlasın canım ne mutlu sana.Bende bir histeroskopi bir hsg geçirdim.Benimde tek tüp kesin alınacak diğerinin durumunu inşallah kurtarırlar.Ama bu ameliyattan öyle korkuyorum ki...Özellikle açık ameliyata döner mi,yumurtalıklarıma zarar gelir mi,sonra çok acım olur mu...İnşallah senin kadar şanslı oluruz...Tecrübelerini paylaşırsan çok sevinirim.
İnşallah sensin kadar rahat olur canım,peki sen hangi ildesin,doktorun kimi canım?Doktor seçimini iyi yapman lazım canım..ilk laparoskopi olduğumda çok tedirgindim zaten ilk ameliyatımdı ameliyathaneye iner inmez doktorum karşıladı ve ne heyecan bıraktı nede tedirginlik uyandığın zaman zaten hemen ağrı kesici veriyorlar adet sancısından farksızdı tek sorun bende afedersiniz kusma fobisi var ölüyorum sanırım..ama oda kısa sürdü..ilk ameliyat sadece tüp açmak içindi..ikinci laparoskopimde dış gebelik içindi tüpümün birini aldı..ama diğer ameliyattan farksızdı yani açık ameliyatdan çok farkı..şimdi dinlenmedeyim ..inşallah sizde benim kadar hafif ağrısız atlatırsınız..
Tatlım ben samsundayım doktorum prof.doktor Tayfun Alperİnşallah sensin kadar rahat olur canım,peki sen hangi ildesin,doktorun kimi canım?
Canım İstanbulda çoğu kişi yücel karaman ı söylüyor ama aşırı pahalı...Sen karar verdin mi kime olacaksın ne zaman olacaksın? Canım hemşehrilik çekti demek ki ☺ Ankarada ise Baskent Hastanesi nde Hulusi Bülent Zeyneloglu nu öven çok oldu.Allah bağışlasın neyse ki senin bir evladın var çok şükür.Ben hiç annelik duygusunu
cnm her iki dr. Araştırmalar sonucu öğrendim ama sana da dediğim gibi yücel bey çok pahalı ama ben vazgeçmiş gibiyim bebekten bebek istemiyorsan ameliyat şart değil demişti ama ilerde sorun olurmu onu daha aradtirmdm. Bence de hemşehrilik çekti bu arada olumsuz dusuncene uzuldum ama maniviyatin bu konuda çökmüş olmasını anliyorum ınan seni üzülüyorum depresyon atlatan biri olarak bu duygular beni korkutuyo lütfen kendini hemen toparla hayatta saglik tan öte bisey yok eğer secret okumadiysan mutlaka öneririm motive olmak için çok güzel bi kitap bilmiyorum metafizikle ilgileniyomusun ama ben kuran ve çekim yasasında inceledim kaptırmayan ince çizgiyi anlardan çok güzel bi kitap. Hiç öyle düşünme 14 sene sonra ikizleri olanları duydum olumlu şeyleri gör hep ki olumluydu çek hayatına gobecimCanım İstanbulda çoğu kişi yücel karaman ı söylüyor ama aşırı pahalı...Sen karar verdin mi kime olacaksın ne zaman olacaksın? Canım hemşehrilik çekti demek ki ☺ Ankarada ise Baskent Hastanesi nde Hulusi Bülent Zeyneloglu nu öven çok oldu.Allah bağışlasın neyse ki senin bir evladın var çok şükür.Ben hiç annelik duygusunu yaşayamayacakmışım gibi geliyor,herşey hep olumsuz gidiyor
Canım İstanbulda çoğu kişi yücel karaman ı söylüyor ama aşırı pahalı...Sen karar verdin mi kime olacaksın ne zaman olacaksın? Canım hemşehrilik çekti demek ki ☺ Ankarada ise Baskent Hastanesi nde Hulusi Bülent Zeyneloglu nu öven çok oldu.Allah bağışlasın neyse ki senin bir evladın var çok şükür.Ben hiç annelik duygusunu yaşayamayacakmışım gibi geliyor,herşey hep olumsuz gidiyor
Canım İstanbulda çoğu kişi yücel karaman ı söylüyor ama aşırı pahalı...Sen karar verdin mi kime olacaksın ne zaman olacaksın? Canım hemşehrilik çekti demek ki ☺ Ankarada ise Baskent Hastanesi nde Hulusi Bülent Zeyneloglu nu öven çok oldu.Allah bağışlasın neyse ki senin bir evladın var çok şükür.Ben hiç annelik duygusunu yaşayamayacakmışım gibi geliyor,herşey hep olumsuz gidiyor[/QUOTE kitabın yazarini unuttum rhanda
Yok canım ya maalesef göremedim Herhalde bir kopukluk oldu,merak ettim.Gobecim cvp attım ama gözükmedi galiba bi karisiklikmi oldu okudunmu cnm