Doktorlar başka diyor.burdadakiler baska diyor lütfen yardim.

tombi1234

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2015
9
0
34
Bebegim 6+6 gunluk...doktorlar bos gebelik diyorlar..kese var ...kese.1.8 mm..ama bebek gozukmuyor...alttanda bakti ama gorunmuyor...cok buyuk ihtimal bos gebelik dedi...kese. 2.0 mm olana kadar bekleyelim dedi..ama buradakiler ortalama 7. 8. Haftada bebeklerini gorduklerini yaziyorlar.ortada bi karmasa var..lutden yardim edin

bende merak ettim keşke yazsalar, inşaallah boş gebelik değildir sağlıklı bir gebeliktir

Burada herkesin farklı farklı durumları.doktorlar demişsin sanırım birkaç Doktora gittin gitmediysen de gitmelisin.hakkında hayırlısı olsun canım.gönlüne göre versin.

3 doktora gittik hepsi ayni seyleri diyorlar.ama bu konuyla ilgi önceki bütün yorumlari okudum..11 haftada bile bebegini goren var..bebek varsa bile gorunmeme ihtimali varmi...6+6 dan sonra bebek gorunme ihtimali varmi.....cok saolun

1.8mm imi cm mi cnm?

1.8 mm herhalde biseyde soramiozki doktorlara hmen moral bozuyorlar....haftaya gel eger ayniysa kurtaj dio
Devlet hastanesine gittin o zaman cnm. Nerelere gittin. Ben de ankaradayim. Yaz ben seni yonlendireyim. Cm dir cnm o. Kese 20 mm olmadan vajinal 25 mm olmadan da karindan ultrason ile bebegi goremezler. Sakin haftaya filan kabul etme kurtaji. Kanaman ya da siddetli sancin yoksa bekle. Benim dr.um ozel cag hastanesinde erol bayraktar. 1 kez git cnm.

Kecioren egitim arastirmaya gittik ultrasyonda 6+3 gunluk cikti bos gebelik dedi.kese normal var ama bebek ortalarda yok...kan degeri on bes bin cikti haftaya gel dedi..ozel tip merkezine gittim.oda ayni seyleri dedi.en son bugun...etlige gittim oda persembe gel kese boyutu 1.8 dedi 2 oluncaya kadar bebek gorme ihtimali var dedi... simdi bu saatten sonra bebek gorunebilirmi..... saolun

Kanamam olmuyor...az bisey kahve rengi bi kac kez leke geldi ..sabahlari midem cok bulaniyor..

bence 8 haftaya kadar beklemelisin, ben de 8 hafta diye duymuştum, çünkü geç döllenme de olabilir.

Tabiki de gorunur cnm..sakin ol ve uzulme. Dedigim dr.a da bir gorun lutfen. Imkan varsa tabi. Sgk li orasi da. Ben 6+3te zekai tahire gittim. Dr bisi goremiyrm dedi. Elimde de 5+5e ait kese fotosu vardi diger dedigim dr vermisti. Zekai tahirdeki ona bakti. Bu kese degilki dedi. Ben aglamakli oldum. Karindan bakti bisi goremedi. Sonra vajinal bakti bebegim ve kalp atari pitir pitir pitir...ilk kez gordum cnm. Aman deyim bekle.

Biraz daha beklemende fayda var canım iki uç günde bile çok büyüyor bebis hemen kürtaj olma 8 -9 haftaya kadar bekle sağlıklı bir gebelikse herşey yoluna girer zaten stres yapma hakkinda hayırlısı olsun

cnm tabikide doktorunun soledigine itibar edeceksin sonuçta burda herkes tecrubesini yazıyo bazen moral bazen bilincsizce yazarlarda var yok degil tabiki bekle bekleme demiyorum asla hersey yolunada girebilir cunku ama sunu unutma burda sadece tecrübe konusur hiçbişey senin doktorunun ve muayeneni yerini tutamaz doktorunun dediğini onemse ama yinede beklemeyi tercih edebilirsin

merhaba arkadaslar benım aynıı sorunu var 7 haftalık hamıleyım bulantlarım basladı doktorum keseyı gordu ama bebegı goremıyorum bos geblık olablr dedı ama blantı varsa ii dedı bıraz kılm var ondanda grnmyo olabılr dedı szce ne olabılr cok merak edyrm

muayene alttan olmadınız mı? kiloyla ne alakası var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…