1.8mm imi cm mi cnm?Bebegim 6+6 gunluk...doktorlar bos gebelik diyorlar..kese var ...kese.1.8 mm..ama bebek gozukmuyor...alttanda bakti ama gorunmuyor...cok buyuk ihtimal bos gebelik dedi...kese. 2.0 mm olana kadar bekleyelim dedi..ama buradakiler ortalama 7. 8. Haftada bebeklerini gorduklerini yaziyorlar.ortada bi karmasa var..lutden yardim edin
1.8 mm herhalde biseyde soramiozki doktorlara hmen moral bozuyorlar....haftaya gel eger ayniysa kurtaj dio1.8mm imi cm mi cnm?
Devlet hastanesine gittin o zaman cnm. Nerelere gittin. Ben de ankaradayim. Yaz ben seni yonlendireyim. Cm dir cnm o. Kese 20 mm olmadan vajinal 25 mm olmadan da karindan ultrason ile bebegi goremezler. Sakin haftaya filan kabul etme kurtaji. Kanaman ya da siddetli sancin yoksa bekle. Benim dr.um ozel cag hastanesinde erol bayraktar. 1 kez git cnm.1.8 mm herhalde biseyde soramiozki doktorlara hmen moral bozuyorlar....haftaya gel eger ayniysa kurtaj dio
Kecioren egitim arastirmaya gittik ultrasyonda 6+3 gunluk cikti bos gebelik dedi.kese normal var ama bebek ortalarda yok...kan degeri on bes bin cikti haftaya gel dedi..ozel tip merkezine gittim.oda ayni seyleri dedi.en son bugun...etlige gittim oda persembe gel kese boyutu 1.8 dedi 2 oluncaya kadar bebek gorme ihtimali var dedi... simdi bu saatten sonra bebek gorunebilirmi..... saolunDevlet hastanesine gittin o zaman cnm. Nerelere gittin. Ben de ankaradayim. Yaz ben seni yonlendireyim. Cm dir cnm o. Kese 20 mm olmadan vajinal 25 mm olmadan da karindan ultrason ile bebegi goremezler. Sakin haftaya filan kabul etme kurtaji. Kanaman ya da siddetli sancin yoksa bekle. Benim dr.um ozel cag hastanesinde erol bayraktar. 1 kez git cnm.
Kanamam olmuyor...az bisey kahve rengi bi kac kez leke geldi ..sabahlari midem cok bulaniyor..Devlet hastanesine gittin o zaman cnm. Nerelere gittin. Ben de ankaradayim. Yaz ben seni yonlendireyim. Cm dir cnm o. Kese 20 mm olmadan vajinal 25 mm olmadan da karindan ultrason ile bebegi goremezler. Sakin haftaya filan kabul etme kurtaji. Kanaman ya da siddetli sancin yoksa bekle. Benim dr.um ozel cag hastanesinde erol bayraktar. 1 kez git cnm.
Beklicem ins hayirlisi olurbence 8 haftaya kadar beklemelisin, ben de 8 hafta diye duymuştum, çünkü geç döllenme de olabilir.
Tabiki de gorunur cnm..sakin ol ve uzulme. Dedigim dr.a da bir gorun lutfen. Imkan varsa tabi. Sgk li orasi da. Ben 6+3te zekai tahire gittim. Dr bisi goremiyrm dedi. Elimde de 5+5e ait kese fotosu vardi diger dedigim dr vermisti. Zekai tahirdeki ona bakti. Bu kese degilki dedi. Ben aglamakli oldum. Karindan bakti bisi goremedi. Sonra vajinal bakti bebegim ve kalp atari pitir pitir pitir...ilk kez gordum cnm. Aman deyim bekle.Kecioren egitim arastirmaya gittik ultrasyonda 6+3 gunluk cikti bos gebelik dedi.kese normal var ama bebek ortalarda yok...kan degeri on bes bin cikti haftaya gel dedi..ozel tip merkezine gittim.oda ayni seyleri dedi.en son bugun...etlige gittim oda persembe gel kese boyutu 1.8 dedi 2 oluncaya kadar bebek gorme ihtimali var dedi... simdi bu saatten sonra bebek gorunebilirmi..... saolun
merhaba arkadaslar benım aynıı sorunu var 7 haftalık hamıleyım bulantlarım basladı doktorum keseyı gordu ama bebegı goremıyorum bos geblık olablr dedı ama blantı varsa ii dedı bıraz kılm var ondanda grnmyo olabılr dedı szce ne olabılr cok merak edyrm