Doktora Tezi

keepmeinformed

hoşgeldin oğlum
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2012
3.660
3
Kızlar yardım! Doktora tezi beni bitirdi resmen. Tez bitti iki aydır yatıyor, danışman okumayı bitirdi bi öyle diyor bi böyle diyor. İki tane tik üyesi bi türlü okumuyor ve onları bekliyoruz işte...Bu arada benim rüyalarımda tez, gecemde tez gündüzümde tez..kafam allak bullak hiç bir şeye odaklanamıyorum, hiç bir şey yapamıyorum. Bu hocalar nasıl adabıyla dürtülür, bu işten kafayı sıyırmadan nasıl çıkılır?... Deneyimi olanlar benimle de paylaşsın lütfen

yanına git..

merhaba hocam fılan hocam tezım hakkında böyle düşünüyor sız ne düşünüyorsunuz fıkırlerınıze ıhtıyacım var dıyın

tez süreci çok sancılı olur bilirim, ama danışmanınla ve diğerleriyle konuşman lazım. uzadıkça daha da canın sıkılır.

Allah yardımcın olsun. Bende tez aşamasındayım gerçekten bir odaklanıp başlayamıyorum. Sen tezle ilgili gelişmeleri ve takvimi sürekli hatırlat ve odalarına uğramaktan çekinme. Danışmanın sana danışmanlık yaptığı için para alıyor, senden sorumlu o yüzden asla çekimser kalma her zaman işlerini takip et ve ettir. Zaten yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişsin bir şey kalmamış. Şimdiden gelecek için başarılar.

X