• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktora sorular..

sari84

Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2014
54
24
18
40
Kizlar gün gectikce heycan dahada artiyor :)
20 ekim'de amelyat olacam tam bir ay sonra bugün ilk günüm olacak :)
Ben almanyadan geldigim icin hersey ayni günde olacak bende, doktoruma neler sormaliyim?
Ha birde, Benim gögüslerim zaten büyük suan 80c kullaniyorum ama d 'ye cikmak istiyorum (lütfen negativ yorum yapmayin) asil derdim diklesmesi ve portakal gibi durmasi. Ama amelyatta girmisken bi bedende büyüteyim istiyorum.
Cokta dogal durmasin,bunun benim icin önemi yok yeterki doktorum istedigim yapsin.
Biliyorum cogu dicek neden yapacaksin cevremdeki insanlar gibi ama bunu cok istiyorum :( kendim icin yapacam.
Simdilik bukadar güzel bir gün diliyorum hepinize :*

Büyük istemenizi anlıyorum ama büyük Olup da doğal duranda var ille portakal gibi durması gerekmiyor dikleştirmeyi büyüterek yaptıran çok var.. Dr nuz kim Bu arada

Dedigim gibi Benim icin dogalik önemli degil, yapay durmasi beni rahatsiz etmez.
Yadirgamayin lütfen herkesin zevki degisiktir.
Doktorum halit urgan

Kizlar gün gectikce heycan dahada artiyor :)
20 ekim'de amelyat olacam tam bir ay sonra bugün ilk günüm olacak :)
Ben almanyadan geldigim icin hersey ayni günde olacak bende, doktoruma neler sormaliyim?
Ha birde, Benim gögüslerim zaten büyük suan 80c kullaniyorum ama d 'ye cikmak istiyorum (lütfen negativ yorum yapmayin) asil derdim diklesmesi ve portakal gibi durmasi. Ama amelyatta girmisken bi bedende büyüteyim istiyorum.
Cokta dogal durmasin,bunun benim icin önemi yok yeterki doktorum istedigim yapsin.
Biliyorum cogu dicek neden yapacaksin cevremdeki insanlar gibi ama bunu cok istiyorum :KK43: kendim icin yapacam.
Simdilik bukadar güzel bir gün diliyorum hepinize :*
Dikleştirme artı protez ameliyatımı olacaksınız ? Portakal gibi derken üst dekoltenin daha keskin hatlarda olmasını istiyorsunuz sanırım.Dolgulu sütyenlerle memenin yukarıya kaldırılmış gibi bir görüntü sanırım..Anlayışla ve saygıyla karşılıyorum bu isteginizi ;) Sanırım kas üstü yöntemle ve biraz büyük bir protezle bu görüntüye ulaşabilirsiniz..Ama zamanla yani iki üç sene sonra aynı görüntüde kalırım bilemiyorum açıkcası.Bunu doktorunuza sorun mesela.. Bu görüntüyü ne kadar sürede kullanırım,görüntü değişirmi diye sorun.. Bir beden büyümesi sizi tatmin etmeyebilir bence.DD cup veya bir tık büyüğü eğer vücudunuzda kaldırırsa tabi daha iyi olabilir gibi geldi.Çünkü isteginiz beklentiniz farklı ..

Evet dekolte bölümü biraz keskin dursun istiyorum :)
Doktoruma danisacagim bunlarli resimler göstericem daha iyi anlayabilmesi icin.
Cünkü Doktorlar hep dogaliktan yana.
Ön konusma malesef amelyat günüyle ayni, zamanim malesef kisitli olucak :(

Ön konusma malesef amelyat günüyle ayni, zamanim malesef kisitli olucak :KK43:
Evet,doktorlarımız doğallıktan ve ufak memelerden yana.Bu yüzden ne kadar ısrarcı ve kararlı olduğunu göstermelisin ;) inşallah istediğin sonuca ulaşırsın canım ;)

Ön konusma malesef amelyat günüyle ayni, zamanim malesef kisitli olucak :KK43:

Doktoruna nasil karar verdin canim?Onceden isteklerini belirtmedin mi.Buyuk protez kullanmaktan cekinmeyen doktorlar azdir.
Bende isteine saygi duyuyorum,sonucta herkezin zevki farkli.

Cok sagolun sekerler.
Doktoruma uzun Email üzerine yazistiktan sonra karar verdim, uzakta oldugum icin önceden gidip ön konusmayi yapamiyorum malesef :(
Ben sadece amelyat icin randevumu aldim ama istegimi daha belirtmedim doktoruma, acaba simdiden belirtsemmi?
Yapmicak diye cok korkuyorum ya :(
Cok büyük olsun istemiyorum zaten gögüslerim büyük ama güzel bir dekolte olsun istiyorum.

Back