Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
meraba arkadaşlar ben yıllardır adet sancısı çekiyorum doktora gittim daha önce.şimdi tekrardan gidicem ama bilemedim ben adetliyken mi gitmeliyim yoksa temizlendikten sonra mı lütfen yardımcı olunnnn![]()
saol cevap için çok teşekkür ederim.yalnız şöyle bişiy var ağrılarım ilk gün oluyo sadece diğer günlerimde yada öncesinde diil.yani adetimin ilk günü mi gitmeliyim?arkadaşlar benim gibi olan yokmu başka acaba doktr sizi ne zaman muayeneye çağırdıı?
kızlar aldım randevu perşembe günü gidiyorum.gerçi korkuyorum da makattan muayne yaparsa diye inşallah gerek kalmaz.neler dicek bakalım?ayrıntıları yazarım yine
selam kızlar. bugün doktora gittim daha önce bol içip sıkıştığım zaman baktıklarından 1buçuk litrelik koca suyu içtim iyicene şiştim giedim adetimin ne zamn olucağnı sordu 5 6 gün var deyince ne dese beğenirsiniz?:-@ şuan sancım olmadığı için bakılmasına gerek yokmuş yumurtalıklar en iyi adet bittikten hemen sonra görüntlenebilirmiş bitince gel dedi yüzüme bile bakmadı.Anlayacağınız dersimi de boşuboşuna kaçırdım...çok sinir oldum anlatammmmm size