Gebeliğe Hazırlık Doktora ne zaman gitmeliyim?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

bernisko

Popüler Üye
Pro Üye
Anneler Kulübü
13 Mart 2019
1.731
7.413
158
merhaba hanımlar,
10 aydır korunmuyoruz ama bebeğimiz olmadı.
artık doktora gitme kararı aldım.

bugun regl oldum.
adetin 3. günü gitmek gerekir diye bir sey okudum bu dogru mu?

merhaba hanımlar,
10 aydır korunmuyoruz ama bebeğimiz olmadı.
artık doktora gitme kararı aldım.
bugun regl oldum.
adetin 3. günü gitmek gerekir diye bir sey okudum bu dogru mu?
İlk 1 yıla kadar olmaması normal kabul ediliyor cnm. 2 ay daha bekleyebilirsin. Aynen adetin 3. Günü çağırıyorlar zaten. Rahim açık olduğu için daha net gözüküyor muş

Direk gitme de bir sakınca yok en azından ulturasyon ve kan tahlillerin normal mi ona bakarlar.. normalde hamile kalmak isteyince gidip kontrol yaptırılır her şey yolunda mı diye..

Ben hamile kalmayi dusundugumde once muayene oldum ardindan testlerimi yaptirdim eksik vitaminlerim icin takviye yapildi ki bu esnada tiroidim yukseldi. Saglik icin onden gidip mutlaka baktirilmali zaten kadin olarak 6 ay -1 yilda bir duzenli muayene olmaliyiz.

Hamile kalmayı düşündüğümde gidip testlerimi yaptırdım, takviye başlandı. Doktor 4-5 ay olmazsa tekrar gel dedi. Bence gidin.

İlk 1 yıla kadar olmaması normal kabul ediliyor cnm. 2 ay daha bekleyebilirsin. Aynen adetin 3. Günü çağırıyorlar zaten. Rahim açık olduğu için daha net gözüküyor muş
Direk gitme de bir sakınca yok en azından ulturasyon ve kan tahlillerin normal mi ona bakarlar.. normalde hamile kalmak isteyince gidip kontrol yaptırılır her şey yolunda mı diye..
Hamile kalmayı düşündüğümde gidip testlerimi yaptırdım, takviye başlandı. Doktor 4-5 ay olmazsa tekrar gel dedi. Bence gidin.

15 aylık evliyim. En son evlenmeden önce gitmistim bakılmıstı bi sorun yoktu. Bebek denemeye baslayınca 1 yıl dolsun dediler gitmedim bi daha. Simdi gidecegim ben adet bitiminde gidecektim her seye bakılsın diye ama bir yerde adetin 3. gununde gitmek gerekir diye okudum. Ondan soruyorum. İlk 3. Gun bakılıyor kan falan alınıyor adet bittikten sonra diger kontroller mi yapılıyor. Sormak istedigim bu. 3. gun gidiliyorsa ona göre gidecegim cunku.

Evet 3. Gün gitmen gerek

Normal muayene icin degil ama hormon tahlilini 3. Gun istiyorlar canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…