Doktora gittim bir sonuç alamadım!!

AkhyLs

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
2.443
63
158
Ankara
Kızlar 7 aydır 2 ayda bir adet oluyorum. Daha önceleri çok düzenli olurdum.Bu ayki adetim 2 haftaya yakın oldu gecikeli.Önceki adetimde kahve ve pembe lekelenmelerim oldu 2 hafta sonra adet oldum ilk defa oluyor böyle şeyler. 3 hafta öncede siyah akıntım oldu. 22 yaşındayım bekarım. Geçen hafta doktora gittim durumu anlattım bekarmısınız dedi evet dedim. Mantar problemimdle var onuda söyledim fitil kullanamam imkansız bekarım dedim buna rağmen adam benden gebelik testi istedi. Ordaki bayanlar bana nasıl kötü baktı anlatamam Bağırıp sinirlenip çıktım. Ya neden bu gecikmeler kafayı yicem doktor hiç bir şey yapmadı resmen yardım edin

canım önce adetin ikinci veya üçüncü günü bir hormon testi yaptır bakalım ne var hani fsh prolkatin vs varya
ondan sonra kadın doguma tekarar git sonucunu merak edremi özele yaz canım

sitresten olur canim gecikmelerin buyuk ihtimal duzene girmen zor oluyo demekki bencede arkadasin dediği gibi hormon testi yaptir normalde adet olabilmen için ilac vermesi lazımdı ihmal etme

canım önce adetin ikinci veya üçüncü günü bir hormon testi yaptır bakalım ne var hani fsh prolkatin vs varya
ondan sonra kadın doguma tekarar git sonucunu merak edremi özele yaz canım

sitresten olur canim gecikmelerin buyuk ihtimal duzene girmen zor oluyo demekki bencede arkadasin dediği gibi hormon testi yaptir normalde adet olabilmen için ilac vermesi lazımdı ihmal etme

İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim kızlar. Salı günü başka bir hastaneye gidicem.7 aydır okulun stresi var sene uzattığım için çok stresliyim annem ondandır diyor ama ben tahlil olmadan rahatlamicam. Aynen ilaç vermesi lazımdı birde diyorki adetin daha çok gecikmemiş birşey olmaz diyorum 7 aydır böyle adamda tık yok nasıl doktor bunlar anlamıyorum Özelden ben sana sonucu bildirirm canım umarım kötü bir şey çıkmaz çok korkuyorum ilk defa başıma geliyor bu

bazi doktorlar ole canim arastirmadan gitme bana adet olmam için bi ilaç verdi doktorum bir tane içtim 5 dakika gecmeden oldum

bazi doktorlar ole canim arastirmadan gitme bana adet olmam için bi ilaç verdi doktorum bir tane içtim 5 dakika gecmeden oldum

Öğrenciyim ben ufak bir şehirde bu yüzden doktor seçeneğim çok kısıtlı Ankarayada gidemem vizeler yaklaşıyor ders kaçıramam buda elimi kolumu bağlıyor maalesef

Bugün özel hasteneye gittim ve PKO şüphesi varmış ya Doktor adet olduktan sonra ilk 5 gün içinde gel testler yapıcaz dedi. Kullandığım adet geciktirici hapların yapmış olduğunu söyledi kızlar siz siz olun kesinlikle adet geciktirici kullanmayın Doktor napıyorsun sen mahvedersin yumurtalıklarını dedi sakın bir daha kullanma dedi. Kızlar aman diyim böyle hormon ilaçlarını keyfi kullanmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…